Δήλωση για δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου

Ο αποτροπιασμός και η θλίψη για τη στυγερή δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στον εργασιακό του χώρου είναι τα συναισθήματα, που μας κατακλύζουν τούτες τις ώρες. Ένας εργαζόμενος πατέρας πέφτει νεκρός στο γραφείο του από τις σφαίρες δολοφόνων, οι οποίοι ανενόχλητοι κινήθηκαν οπλοφορώντας στο Κέντρο της Αθήνας. 

Η στοχοποίηση εργαζομένων, φορέων, επιστημονικών κλάδων και επαγγελματικών ομάδων αφήνει πίσω της θύματα. Και δυστυχώς, όχι μόνο σε κοινωνικό επίπεδο. Η πολιτεία οφείλει άμεσα και συστηματικά να δράσει προς την κατεύθυνση της αποκατάστασης του ρόλο και της θέσης των ανθρώπων, που καθημερινά ζουν, εργάζονται και παράγουν ενισχύοντας την εθνική οικονομία και το ελληνικό κράτος. Παράλληλα, οφείλει να αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες και ιδιαίτερα στους κατοίκους της Αθήνας. 

Εμείς από μεριάς μας, θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να εργαζόμαστε και  υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα της κοινωνίας στην αξιοποίηση των εργαζομένων σε όλους τους κλάδους με όρους ασφάλειας, εμπιστοσύνης και κοινής προσπάθειας για το συλλογικό συμφέρον.

Δεν θα φοβηθούμε, δε θα μείνουμε στάσιμοι....

Ας ελπίσουμε τέτοιες καταστάσεις, που αφήνουν μόνο θύματα, όπως η χθεσινή, να εκλείψουν από την επικαιρότητα.

Στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας.

 

Για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών,

Το μέλος της Γραμματείας,

Σμέρος Γιάννης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Newsletter

Γραφτείτε στην λίστα μας και μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις εξελίξεις του κλάδου.