Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου ξεκίνησε επίσημα η ηλεκτρονική έκδοση οικοδομικών αδειών, μια πραγματική μεταρρύθμιση της χώρας στον τομέα της αδειοδότησης και του δομημένου περιβάλλοντος.

Το ΤΕΕ ανέπτυξε το πληροφοριακό σύστημα e-adeies και υλοποίησε τις προβλέψεις του Νόμου 4495, όπως έχουν εξειδικευθεί μέχρι σήμερα με τις αντίστοιχες υπουργικές αποφάσεις και κανονιστικές ρυθμίσεις.

Με την καθημερινή μας πρακτική, τον επαγγελματισμό και την ευσυνειδησία του Έλληνα Μηχανικού, μπορούμε να αποδείξουμε ότι είμαστε μια σύγχρονη χώρα.

Παράλληλα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ (Νίκης 4, Σύνταγμα, Αθήνα, 1ος όροφος) θα διεξάγονται τις επόμενες εβδομάδες, αρχής γενομένης από τις 18/10/2018, ενημερωτικές – εκπαιδευτικές συναντήσεις με εισηγητές στελέχη του ΤΕΕ και εθελοντές μηχανικούς, προκειμένου να εξοικειωθούν ακόμη περισσότερο με το νέο σύστημα όλοι οι μηχανικοί, να επιλυθούν απορίες και να διευκρινιστούν τεχνικά θέματα του πληροφοριακού συστήματος που εφαρμόζει τις διατάξεις του 4495/2017 για το δομημένο περιβάλλον.

Για δηλώσεις συμμετοχής