Αγαπητοί συνάδελφοι, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 η πρώτη μετεκλογική ολομέλεια των υποψηφίων της ΔHΣYΜ και η κοπή της βασιλόπιτας της παράταξης

Στην εκδήλωση συμμετείχαν συνάδελφοι, τόσο από την Αττική όσο και από την περιφέρεια και ενέκριναν  τόσο τις προτάσεις του Α Αντιπροέδρου του ΤΕΕ Νίκου Μήλη όσο και της γραμματείας της παράταξης.

Αναλυτικότερα, μετά από την εκλογοαπολογιστική ενημέρωση που έγινε από τον Νίκο Μήλη, ακολούθησαν τοποθετήσεις αρκετών συναδέλφων και η συζήτηση επικεντρώθηκε στα εξής:

• προγραμματισμός συνέδριου/συνδιάσκεψης της ΔΗΣΥΜ εντός ενός τριμήνου από την συγκρότηση των οργάνων του ΤΕΕ
• την εξουσιοδότηση της γραμματείας να συνεχίσει τις εργασίες της μέχρι το συνέδριο/συνδιάσκεψη και την δυνατότητα συμμετοχής σε αυτή επιπλέον συναδέλφων
• την ανοιχτή πρόσκληση για σύσταση επιτροπής καταστατικού της παράταξης. 
• την εξουσιοδότηση του επικεφαλή της παράταξης Νίκου Μήλη να κάνει επαφές σε συνεργασία και με τη γραμματεία, με όλες τις υπόλοιπες παρατάξεις και να διερευνήσει την δυνατότητα να ηγηθεί ως υποψήφιος πρόεδρος. Εφόσον δε, κριθεί ότι αυτό δεν είναι εφικτό, να προσπαθήσει για το μέγιστο δυνατό μέσω της συγκρότησης αναλογικού προεδρείου. 
• τη συγκρότηση θεματικών επιτροπών/ομάδων εργασίας  για το ασφαλιστικό, την ίδρυση επαγγελματικού ταμείου, νέα αντικείμενα μηχανικών, εξωστρέφεια, αλλαγή θεσμικού πλαισίου ΤΕΕ.
 
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, της οποίας το φλουρί κέρδισε η συνάδελφος Αλεξάνδρα Καλαϊτζή.

Leave a comment