Αγαπητοί συνάδελφοι,

Την προσεχή Κυριακή 3 Ιουλίου οι Πολιτικοί Μηχανικοί καλούνται να αποφασίσουν ποια παράταξη και ποια πρόσωπα θα αναλάβουν τις τύχες του κλάδου τους για μια ακόμα κρίσιμη τριετία.

Η παράταξή μας, ίσως, στη δυσκολότερη περίοδο για τον κλάδο, μέσα από την προσπάθεια  όλων των συναδέλφων που συμμετείχαν μέσα σ’ ένα ασταθές κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον, πάλεψε για να κρατηθεί όρθιος ο κλάδος με ασφάλεια και προοπτική.

Άλλωστε, μόνο μέσα από συλλογική προσπάθεια μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα που θα αντανακλούν στο σύνολο των συναδέλφων και θα μας δίνουν τη δυνατότητα να τους κοιτάμε στα μάτια με αξιοπρέπεια, μακριά από προσωπικές στρατηγικές!

Σε αυτό το πλαίσιο, η ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Πολιτικών Μηχανικών, οδηγεί στη συλλογική δράση του ΣΠΜΕ με στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων όλων των συναδέλφων πολιτικών μηχανικών.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι ένα ευρύτατο σχήμα συνεργασίας διαφορετικών πολιτικών και συνδικαλιστικών δυνάμεων του χώρου μας, η οποία δημιουργήθηκε μέσα από τους αγώνες, τις κινητοποιήσεις στη βάση της συνεργασίας, της συνεννόησης, του αλληλοσεβασμού και της αποτελεσματικότητας της κοινής δράσης. 

Όλοι εμείς οφείλουμε να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή με ενεργό συμμετοχή και κινητοποίηση όλων των συναδέλφων για την εκλογική διαδικασία (οι λεπτομέρειες της οποίας επισυνάπτονται παρακάτω).

Συνάδελφοι και φίλοι,

Στο σημαντικό αυτό εκλογικό ραντεβού της παράταξης μας, οφείλουμε όλοι να είμαστε παρόντες, συνεπείς στις αξίες μας και σε αυτά που πιστεύουμε.

Μήλης Νίκος, Α’ Αντιπρόεδρος ΤΕΕ

Πολιτικός Μηχανικός

Leave a comment