Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η δύο ετών Καλλιόπη, κόρη του συναδέλφου Λαγούδη Ιωάννη και η οικογένειά της, δίνουν έναν τιτάνιο αγώνα για την αποκατάσταση της υγείας της.

Η μικρή Καλλιόπη διαγνώστηκε στις 31/01/2020, ότι πάσχει από πολύ εκτεταμένο κακοήθη όγκο εγκεφάλου.

Ύστερα από τρεις μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις διάρκειας 7,5 ωρών η κάθε μία, και άλλες έξι για τοποθέτηση ή και αντικατάσταση καθετήρα παροχέτευσης εγκεφαλονωτιαίου υγρού, δυστυχώς υπάρχει ακόμα υπολειπόμενο τμήμα, καθώς το μέγεθος και η θέση του όγκου δεν επέτρεψαν την έως και σήμερα πλήρη αφαίρεσή του.

Για το εναπομείναν μέρος του όγκου απαιτείται επιπλέον εξαιρετικά πολύπλοκη νευροχειρουργική επέμβαση, η οποία δύναται να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο στις ΗΠΑ, καθώς ο όγκος βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολο σημείο.

Πέραν των πολύπλοκων επεμβάσεων, η μικρή Καλλιόπη έχει λάβει έξι κύκλους εντατικής χημειοθεραπείας, καθώς και δύο κύκλους χημειοθεραπείας συντήρησης, ενώ, για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας απαιτούνται περαιτέρω ακτινοθεραπείες λογοθεραπείες, φυσιοθεραπείες κλπ.

Το δύο χρονών κοριτσάκι δίνει έναν σκληρό και ηρωικό αγώνα για την υγεία της.

Σας απευθύνουμε ευγενική παράκληση, ανάλογα με τις δυνατότητές μας, να στηρίξουμε οικονομικά τον αγώνα του μικρού και των γονιών της, οι οποίοι με αξιοπρέπεια και υπομονή κάνουν το παν, προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία του μωρού τους.

Η μικρή Καλλιόπη είναι και δικό μας παιδί.

Ας κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε προκειμένου να της χαρίσουμε το πολυτιμότερο δώρο της ζωής της, την υγεία της.

Με απόφαση του υπουργείου Εργασίας ο ατομικός Ερανικός Τραπεζικός Λογαριασμός είναι ο εξής: GR56 0110 2720 0000 2720 0535 709

 

Δικαιούχοι: Λαγούδης Ιωάννης Γεώργιος

Λαγούδη Καλλιόπη Ιωάννης