Αντιπροσωπεία ΤΕΕ

Νομός Αττικής

ΑΛΕΥΡΑΣ ΗΛΙΑΣ Κ.Π.

Δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού 1993
Μ.Δ.Ε. Υδραυλικής Μηχανικής 2000
Μ.Δ.Ε. Τ.Π.Α.Α. 2017
Δήμος Ζωγράφου – Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Δόμησης
Τακτικό μέλος Α’ Πειθαρχικού Συμβουλίου ΟΤΑ Α’β
Αν/κό αιρετό μέλος Γ’ Υπηρεσιακού Συμβουλίου ΟΤΑ Α’β (ΣΥΝ.ΑΝ.)
Αν/κό αιρετό μέλος Β’ Πειθαρχικού Συμβουλίου ΟΤΑ Α’β (ΣΥΝ.ΑΝ.)
Σύνεδρος ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ (ΕΔΑΚ)
Αντιπρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 19ου ΔΣ Ζωγράφου
Μέλος Κ.Ο.Ε. ΕΕΤΑΑ Αναδιοργάνωση & Διοικητική Μεταρρύθμιση ΟΤΑ Α’β

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Σ.Π.

Γεννήθηκε το 1988 στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος του προγράμματος «Τεχνο-Οικονομικά Συστήματα» της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Εργάζεται σε κατασκευαστική εταιρεία στην Αθήνα τα τελευταία 5 χρόνια.
Ως φοιτητής, διετέλεσε Γραμματέας της Π.Α.Σ.Π. Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ από το 2009 έως το 2011 και εκπρόσωπος του Φοιτητικού Συλλόγου στη Σύγκλητο του Ιδρύματος και στη Γενική Συνέλευση της Σχολής. Είναι εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ. και αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Επιστημόνων του κόμματος.
Από το 2014 είναι ενεργό μέλος του ΤΕΕ και του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος. Είναι μέλος της Γραμματείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μηχανικών, μετά την Ιδρυτική Συνδιάσκεψη της Παράταξης το 2019. Το 2016 εκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος και στις εκλογές του ΤΕΕ, την ίδια χρονιά, εκλέχθηκε στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ από την Επιστημονική Επιτροπή Πολιτικών Μηχανικών.
Έχοντας ως αρχή πως η συμμετοχή στα κοινά συντελεί στη συνδιαμόρφωση των εξελίξεων και αποτελεί βασική προϋπόθεση για κάθε αλλαγή που θέλουμε στην κοινωνία, και ειδικότερα στον επαγγελματικό χώρο δράσης μας, στις εκλογές του ΤΕΕ της 3ης Νοεμβρίου συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μηχανικών.

ΑΡΚΑΔΙΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Κ.H.

Ο Αρκαδιανός Διονύσιος, είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Η/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών (1999) με εξειδίκευση στις Τηλεπικοινωνίες. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται στον ΟΤΕ ΑΕ ως Τηλεπικοινωνιακός Μηχανικός. Από το 2011 μέχρι και σήμερα υπηρετεί στον ΟΤΕ ΑΕ από διάφορες θέσεις ευθύνης με κύριο αντικείμενο την τεχνική εξυπηρέτηση πελατών και την υποστήριξη παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στις εταιρείες INTRACOM SA και EFG EUROBANK ως Μηχανικός δικτύων. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της ΕΜΗΕΤ ΟΤΕ (Σωματείο Μηχανικών ΟΤΕ) κατά την διετία 2009-2011 καθώς και έχει εκλεγεί μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ την τριετία 2010-2013.

ΓΑΜΒΡΙΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Λ.Π.

Γεννήθηκα το 1989 στην Αθήνα.Αποφοίτησα από το City University London με BEng Civil Engineering (2013) και το επόμενο έτος απέκτησα Msc Structural Engineering από το Newcastle University (2014). Με το πέρας των σπουδών μου επέστρεψα στην Ελλάδα, όπου εργάστηκα για 2 χρόνια σε τενική εταιρία. Ακολούθως, παρακολούθησα το MBA International (Finance) του ΟΠΑ και αποφοίτησα το 2017 με την μεταπτυχιακή εργασία “Επιχειρηματικό σχέδιο ανακύκλωσης ΑΕΚΚ” . Εν συνεχεία, συνέχισα να εργάζομαι στον κλάδο των κατασκευών και εργάζομαι μέχρι σήμερα.Είμαι κάτοχος ΜΕΚ Α τάξης, διπλώματος χειρισμού ΣμηΕΑ και πιστοποίησης διαχείρησης ρίσκου στα έργα (PMI-RMP).

ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Χ.Π.

Γεννήθηκα στην Αθήνα το έτος 1986. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δ.Π.Θ. με μεταπτυχιακές σπουδές στην Υδραυλική Μηχανική. Είμαι μέλος του ΤΕΕ από το 2009. Ασκώ το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού, αδιάκοπτα, από το έτος 2010, ενώ από το έτος 2015 διατηρώ το δικό μου τεχνικό γραφείο στη Νέα Ιωνία Αττικής.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ Γ.A.

rpt

Η Νάνσυ είναι απόφοιτος της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ και της Architectural Association του Λονδίνου, όπου πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στη Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική. Η Νάνσυ έχει παρουσιάσει μελέτες της σε συνέδρια και εκθέσεις, καθώς επίσης, έχει αποσπάσει διάκριση σε αρχιτεκτονικό διαγωνισμό τοπίου και αστικού σχεδιασμού. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας έχει συνεργαστεί με αρχιτεκτονικά γραφεία συμμετέχοντας σε έργα μεγάλης κλίμακας. Σήμερα εργάζεται σε κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται κυρίως στον κλάδο του τουρισμού.

ΓΟΝΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Γ.Αγρ.Τ.

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Θ.Π.

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Μ.Π.

ΔΕΠΟΥΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ.M.

Ο κ. Νικόλαος Δεπούντης είναι Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ. Σήμερα είναι Υπεύθυνος Ποιότητας και Τεχνικός Διευθυντής του Φορέα Πιστοποίησης και Ελέγχου EQA HELLAS ενώ έχει διατελέσει κατά το παρελθόν επικεφαλής αξιολογητής του ΕΣΥΔ. Εργάζεται για πάνω από τριάντα χρόνια στο κλάδο των κατασκευών και έχει διατελέσει επιβλέπων μηχανικός και Διευθυντής έργων σε πολλά κατασκευαστικά projects στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Είναι διαχειριστής της Εταιρείας QSolutions που δραστηριοποιείται ως σύμβουλος ανάπτυξης επιχειρήσεων, κατασκευών και διαχείρισης Έργων. Είναι πρώην μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής Υποδομών Ποιότητας του ΤΕΕ.

ΔΕΣΥΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Ν.Αγρ.Τ.

ΔΟΥΚΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ (ΧΑΡΗΣ) Χ.M.

Ο Χάρης Δούκας είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιο Πολυτεχνείου (ΕΜΠ). Είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, με διδακτορική διατριβή στα συστήματα υποστήριξης αποφάσεων ενεργειακής και περιβαλλοντικής πολιτικής και διαθέτει πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό πολιτικών και προγραμμάτων προώθησης των ανανεώσιμων πηγών και της εξοικονόμησης ενέργειας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Έχει περισσότερες από 100 εργασίες του δημοσιευμένες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές, ένα βιβλίο με τίτλο «Μοντέλα Αποφάσεων Πολιτικής σε Ενεργειακά και Περιβαλλοντικά Συστήματα», την επιμέλεια της έκδοσης «Understanding Risks and Uncertainties in Energy and Climate Policy» από τον εκδοτικό οίκο Springer, καθώς και πλήθος παρουσιάσεων σε διεθνή συνέδρια και άρθρων σε τεχνικά περιοδικά και στον ημερήσιο τύπο. Για τις εργασίες του έχει βραβευτεί από το ΕΜΠ, το ΑΠΘ, το IKY, το Διεθνές Συμβούλιο για την Ανανεώσιμη Ενέργειας, το ΤΕΕ και την Ελληνική Εταιρεία Επιχειρησιακών Ερευνών.

ΔΡΟΥΛΙΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Κ.Π.

Γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου Πατησίων και του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου.
Είναι ελεύθερος επαγγελματίας κατασκευαστής ιδιωτικών και εργολήπτης δημοσίων έργων.
Εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 2000 έως το 2013, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής (2003-2012), Γενικός Γραμματέας του Τ.Ε.Ε. 2007-2010. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών 2000-2003.
Την περίοδο 2010-2016 διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων και της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (η οποία προέκυψε από τη συγχώνευση των εταιρειών ΟΣΚ, ΔΕΠΑΝΟΜ και ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ), καθώς και πρόεδρος του ΚΕΔΕΟ (Κέντρο Ελληνικών Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών) από το 2010 έως το 2015.
Εργάστηκε στην Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004 ως Διευθυντής Παρακολούθησης Ολυμπιακών Έργων.(2001 – 2005)
Από το 2016 είναι διαπιστευμένος διαμεσολαβητής.

ΖΑΝΝΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Σ.M.

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ & ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, MSc.

Βιογραφικό: https://drive.google.com/file/d/1ukrdlH5HwgIPKkBCDkdlirUgwlYGaSuO/view?usp=sharing

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987

• Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο στο «Χρυσόστομο Σμύρνης» και στο «Λεόντειο Λύκειο Νέας Σμύρνης»

• Διπλωματούχος Μηχανολόγος και Αεροναυπηγός Μηχανικός, MSc., της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών

• Σπουδές σε Project Management Professional (PMP)

• Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του ADR Center Ιταλίας

• Διαπιστευμένος Ενεργειακός Επιθεωρητής του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

• Από φοιτητής εργάστηκε ως βοηθός Μηχανικού και στη συνέχεια ως Ελεύθερος Επαγγελματίας Μηχανολόγος Μηχανικός

• Μέλος της «Τεχνικής Βοήθειας» για τη Μεταρρύθμιση του Ελληνικού Δικαστικού Συστήματος, Φάση ΙΙ (SRSS/S2016/030), με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου

• Σύμβουλος σε θέματα Τεχνικά, Οικονομικά, Διοίκησης και Οργάνωσης, Διαχείρισης Έργων (Project Management), σε Φορείς υλοποίησης έργων, υπηρεσιών και προγραμμάτων του Δημοσίου και του Ιδιωτικού Τομέα

• Αναπληρωματικό Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαμεσολάβησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

• Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής

 

ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Γ.Π.

ΖΟΥΠΗ ΕΥΑΝΘΙΑ (ΕΥΑ) Ζ.Αγρ.Τ.

ΗΛΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Είμαι Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ (35 ετών), γεννημένος στη Νέα Σμύρνη, όπου ζω μαζί με τη σύζυγό μου & την κόρη μου. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ε.Μ.Π., με εξειδίκευση σε ζητήματα Ανάλυσης Κόστους – Οφέλους Δημοσίων Έργων.
Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρώντας τεχνική εταιρεία (www.stabilitas.gr), με κύριο αντικείμενο μελέτες & κατασκευές ιδιωτικών έργων καθώς & την παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου σε επιχειρήσεις για την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου τους. Παράλληλα, διατηρώ εργοληπτική επιχείρηση κατασκευής δημοσίων έργων.
Είμαι εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ από το 2010, έχοντας διατελέσει εκπρόσωπος του ΤΕΕ:
•Στο Μητρώο Εμπειρίας Κατασκευαστών Δημοσίων Έργων του ΥΠΟΜΕΔΙ (ΜΕΚ).
•Στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος (ΟΚΕ).
Τη διετία 2017-2018 διετέλεσα Γενικός Γραμματέας της Δ.Ε του ΤΕΕ, όπου κατά τη διάρκεια της θητείας μου πετύχαμε:
• Καθιέρωση νέου συστήματος ηλεκτρονικών αδειών (έναρξη λειτουργίας e-adeies),
• Σύνταξη Τεχνικών Οδηγιών (δημοσίευση ΤΟΤΕΕ για τον οδοφωτισμό)
• Ίδρυση θερμοκοιτίδας ανάπτυξης startup (prototype by tee)
• Δημιουργία ενιαίου ψηφιακού χάρτη γεωχωρικών δεδομένων (One clickLIS)
• Συνεργασία μεταξύ ΤΕΕ- ΕΣΒ-SEPE -ΟΕΕ- Εθν. Κέντρου Τεκμηρίωσης,Γ.Γ. Στρατηγικών Ιδιωτικών Επενδύσεων για την ανάπτυξη δεσμών συνεργασίας ανάμεσα στου Έλληνες που επιχειρούν στην Ελλάδα και το εξωτερικό
• Μνημόνιο συνεργασίας του ΤΕΕ με τον Οργανισμό Ξένων Εμπειρογνωμόνων της Κίνας (SAFEA), για την αποστολή Ελλήνων μηχανικών ως εμπειρογνώμονες στην Κίνα

Είναι μεγάλο στοίχημα για όλους μας να διαμορφώσουμε ένα υγιές & ανταγωνιστικό περιβάλλον εργασίας, στο οποίο ο κάθε Μηχανικός θα έχει την δυνατότητα να αναπτυχθεί επαγγελματικά διασφαλίζοντας την αξιοπρέπεια και το επαγγελματικό κύρος του κλάδου. ‘Εχω την πεποίθηση ότι καταλύτης για την έξοδο από την κρίση αποτελεί η εξωστρέφεια & η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας των Ελλήνων μηχανικών ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Γ.Π.

Έμπειρος Πολιτικός Μηχανικός με σχεδόν 30ετή θητεία σε διάφορες θέσεις
υψηλού επιπέδου τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.
Κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Έργων του Οργανισμού Σχολικών
Κτιρίων Α.Ε. και της εταιρείας Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. για περισσότερο
από 6 χρόνια.
Για 20 περίπου χρόνια εργάστηκε σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες και
κοινοπραξίες εταιρειών (ΜΕΛΚΑ, ΑΤΤΙΚΑΤ, ΣΙΓΑΛΑΣ, Κ/Ξ ΕΡΕΤΒΟ-ΤΟΜΗ,
Κ/Ξ ΑΤΤΙΚΑΤ-ΣΙΓΑΛΑΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Ε.),
συμμετείχε σε έργα μεγάλης κλίμακας, όπως το Ολυμπιακό Χωριό της
Αθήνας, το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο της Κορίνθου κλπ.
Ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων που έχει εποπτεύσει ή διαχειριστεί
υπερβαίνει τα 900 εκατ. ευρώ.
Έχει άριστες οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες και μιλάει πολύ καλά
Αγγλικά.
Παρακολούθησε πολλά σεμινάρια, μεταξύ των οποίων για «Management
Τεχνικών Έργων», «Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΕΣΠΑ) της Περιόδου
2014-2020», «Εκτέλεση Δημοσίων Έργων με το Ν.4412/2016», «Ηλεκτρονική
Δημοπράτηση Δημόσιων έργων» κλπ.
Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Σ.Π.Μ.Ε. την περίοδο 2000-2002.
Σήμερα είναι υπάλληλος στην Τεχνική Υπηρεσία του Ο.Α.Ε.Δ. στον Άλιμο.
Μένει στο Μαρούσι και είναι παντρεμένος με τρία παιδιά.

ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ.H.

Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου είναι έγγαμος με τρία παιδιά. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών (1998) και κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος (2004) του ίδιου τμήματος, στο γνωστικό αντικείμενο των ασυρμάτων επικοινωνιών.
Εργάζεται από το 2006 στο Υπουργείο Εσωτερικών ως Ειδικός Επιστήμονας. Σήμερα κατέχει τη θέση του Προϊσταμένου Κυβερνοασφάλειας. Έχει διατελέσει Προϊστάμενος Τεχνολογικού Εξοπλισμού και Δικτύων και Προϊστάμενος Σχεδιασμού, Ανάπτυξης και Υποστήριξης Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Εσωτερικών. Το 2007 αποσπάστηκε για ένα έτος στη Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Πολιτικής εκτελώντας τα καθήκοντα του Προϊσταμένου της Μονάδας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Συντονισμού.
Εργάστηκε ως Ερευνητής στο Εργαστήριο Ασύρματης Τηλεπικοινωνίας του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών, από το 1998 έως και το 2006.
Από το 1999 έως το 2007 εργάστηκε ως έκτακτο επιστημονικό προσωπικό στη βαθμίδα του Καθηγητή Εφαρμογών και του Επίκουρου Καθηγητή στα ΑΤΕΙ Μεσολογγίου και Χαλκίδας. Από το 2004 έως το 2006 εργάστηκε ως καθηγητής πληροφορικής στην Ανώτατη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και στην Διοίκηση Ναυτική Εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού.
Από το 2004 έως το 2006 εργάστηκε ως Ειδικός Τεχνικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης σε θέματα Πληροφορικής και Επικοινωνιών.
Από το 2005 έως το 2010 εργάστηκε ως μέλος ΣΕΠ του ΕΑΠ, στις Θ.Ε «Εισαγωγή στην Πληροφορική» και «Εξειδικεύσεις Δικτύων και Επικοινωνιών».
Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Πανελληνίου Συλλόγου Ηλεκτρολόγων & Μηχανολόγων Μηχανικών.
Από το 2012 είναι εκλεγμένος στο Δ.Σ της Ένωσης Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών (ΕΜΔΥΔΑΣ) Αττικής, κατέχοντας σήμερα τη θέση του Αντιπροέδρου.
Έχει συγγράψει περισσότερα από 70 άρθρα σε περιοδικά και συνέδρια διεθνούς κύρους και είναι κριτής σε Διεθνή Περιοδικά και Συνέδρια.

ΚΑΝΤΑΡΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α.M.

ΚΑΠΕΤΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δ.Π.

ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΧΑΡΑ) Δ.Χ.

Η κα Καρακώστα Χαρίκλεια είναι Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου-ΕΜΠ (1999-Απρίλιος 2004), κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος ειδίκευσης από το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Παραγωγή και Διαχείριση Ενέργειας» του ΕΜΠ (2006) και κάτοχος Διδακτορικού Τίτλου από τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ (2014). Η επιστημονική και ερευνητική της δραστηριότητα σχετίζεται με θέματα ανάπτυξης συστημάτων υποστήριξης αποφάσεων ενεργειακής, κλιματικής και περιβαλλοντικής πολιτικής με έμφαση την αποτελεσματική μεταφορά βιώσιμων ενεργειακών τεχνολογιών, την αποτίμηση ενεργειακών αναγκών και προτεραιοτήτων μιας χώρας, καθώς και την αξιολόγηση τεχνολογιών ΑΠΕ και ΕΞΕΝ με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη στο πλαίσιο της κλιματικής αλλαγής. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος ευρωπαϊκών και εθνικών έργων ως Υπεύθυνη Έργου ή/και ως Σύμβουλος Μηχανικός/ Μέλος Ερευνητικής Ομάδας στους τομείς του ενεργειακού και περιβαλλοντικού σχεδιασμού και μοντελοποίησης, κλιματικής πολιτικής και ενεργειακής διαχείρισης. Η κα Καρακώστα έχει πάνω από 160 δημοσιεύσεις σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια (SCOPUS h-index 15, 736 ετεροαναφορές). Το 2016 βραβεύθηκε με το Βραβείο ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2016, Νέου Επιστήμονα και έχει λάβει υποτροφίες από το Κοινωφελές Ίδρυμα Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης, το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών και το ΕΜΠ.

ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Σ.Π.

Ο Παναγιώτης Καραντώνης γεννήθηκε το 1973 στη Βυτίνα Αρκαδίας όπου έζησε μέχρι τα εφηβικά του χρόνια. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.
Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Msc του Ε.Μ.Π. Έχοντας δικό του τεχνικό γραφείο, δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε όλη την Ελλάδα τα τελευταία είκοσι δύο χρόνια με την υλοποίηση(μελέτη-κατασκευήη) πλήθους ιδιωτικών τουριστικών και ειδικών έργων.
Κατά την συμμετοχή του στην τοπική αυτοδιοίκηση, διετέλεσε Επιστημονικός Συνεργάτης (σε τεχνικά θέματα) του του Δήμου Γορτυνίας και κατά την δεύτερη περίοδο (2015-2019) Αντιδήμαρχος Γορτυνίας με αρμοδιότητες τον προγραμματισμό και ανάπτυξη, υπεύθυνος έργων ΕΣΠΑ και υπεύθυνος συνεργασίας στον τομέα των έργων με την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Επίσης κατείχε θέσεις σε όλα τα όργανα και τις επιτροπές του Δήμου. Για δυο χρόνια ορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος στην Αναπτυξιακή Βόρειας Πελοποννήσου και για πέντε χρόνια Αντιπρόεδρος στο σύνδεσμο υδατικών πόρων Μεθυδρίου (Τριπόλεως).

ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεννήθηκα στο Ίλιον , σπούδασα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης 1989-1994 Πολιτικός Μηχανικός , μετά την στρατιωτική μου θητεία σαν έφεδρος
(Μηχανικό και Σχολή Αλεξιπτωτιστών )  , συνεργάζομαι από το 1997 με διάφορες τεχνικές εταιρείες σε δημόσια και ιδιωτικά έργα  , σε όλους τους τομείς (διοίκηση , διεύθυνση , εκτέλεση έργων ,  κ.α ) .

ΚΑΤΣΙΛΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Δ.Χ.

ΚΙΤΣΙΝΕΛΗΣ ΣΟΛΩΝ Γ.Αγρ.Τ.

ΚΛΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ.Μλ.

ΚΟΛΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ Α.H.

ΛΑΖΑΡΟΥ ΜΑΡΙΝΟΣ Ι.Η.

Ο Λαζάρου Μαρίνος είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. Συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Modena στην Ιταλία όπου απέκτησε μεταπτυχιακό (MSc) στην Προστασία του Περιβάλλοντος.
Είναι εκλεγμένος για 2η συνεχή θητεία στην Διοίκηση (Κεντρική Αντιπροσωπεία ) του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος.
Είναι εκλεγμένος για 4η συνεχή θητεία στην Διοικούσα Επιτροπή της ΠΕΔΜΕΔΕ η οποία εκπροσωπεί όλες τις Τεχνικές Εταιρείες κατασκευής Δημοσίων Έργων της Χώρας και είναι ο μοναδικός έτερος για την Ελλάδα της FIEC (European Construction Industry Federation) με σημαντική συμβολή στις σύγχρονες υπηρεσίες κατασκευών (BIM – Building Information Modelling), στην υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων (Juncker Investment Plan, Blueprint Program ) και πρόσφατα υλοποιεί Συγχρηματοδοτούμενο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης και Πιστοποίησης στον τομέα των Κατασκευών.
Ως εκπρόσωπος του ΤΕΕ έχει συμμετάσχει στο Τεχνικό Συμβούλιο Δημοσίων Έργων της Περιφέρειας Αττικής και στη Επιτροπή Μ.Ε.Κ του ΥΠΟΜΕΔΙ καθώς και σε Νομοπαρασκευαστικές Επιτροπές του Υπουργείου Υποδομών για Δημόσια Έργα.
Ως Ελεύθερος Επαγγελματίας με έδρα το Π. Φάληρο ασχολείται με την μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων καθώς και με διαδικασίες ωρίμανσης, αδειοδότησης και χρηματοδότησης έργων ( ΕΣΠΑ , ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ , ΠΔΕ) και μεγάλων ιδιωτικών επενδύσεων στην Ελλάδα.

ΛΑΜΠΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α.Π.

ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α.Χ.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985 και είναι κάτοικος Καισαριανής.
Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου από το 2008, με ειδίκευση στο Σχεδιασμό Διεργασιών.
Κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Μεταπτυχιακό στα Τεχνο-Οικονομικά Συστήματα (MSc) (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο – Πανεπιστήμιο Πειραιώς) της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ και του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Εργάζεται από το 2010 στον ιδιωτικό τομέα ως Τεχνικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων με βασικά αντικείμενα την Ανάπτυξη Συστημάτων Διαχείρισης, την Εκπόνηση Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, την Αδειοδότηση Λειτουργίας Επιχειρήσεων, την Υγιεινή και την Ασφάλεια στην Εργασία.
Μέλος του ΤΕΕ από το 2009 και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Χημικών Μηχανικών.

ΜΑΝΑΝΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ Α.Αγρ.Τ.

ΜΑΧΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Σ.Αγρ.Τ.

Διπλ. Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π, Ελεύθερος Επαγγελματίας, Μελετητής Δημοσίων Έργων,
Project Manager Μελετών Εθνικού Κτηματολογίου
Μέτοχος και Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας
ΤΟΠΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Στα 20 έτη της επαγγελματικής του καριέρας διαθέτει μεγάλη εμπειρία, στην εκπόνηση, επίβλεψη, και διαχείριση μελετών Εθνικού Κτηματολογίου, συγκοινωνιακών μελετών και μελετών υδραυλικών έργων, αλλά και σε παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου.
Κάτοχος μελετητικού πτυχίου δημοσίων έργων Γ’ τάξης στην κατηγορία 16 (Μελέτες τοπογραφίας) και Α’ τάξης στις κατηγορίες : 1 (Χωροταξικές και Ρυθμιστικές Μελέτες), 2 (Πολεοδομικές και Ρυμοτομικές Μελέτες), 3 (Μελέτες Οικονομικές), 4 (Μελέτες Κοινωνικές), 10 (Μελέτες συγκοινωνιακών έργων), 13 (Μελέτες Υδραυλικών έργων) & 27 (Περιβαλλοντικές Μελέτες)

Γενικός Γραμματέας Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ (23-02-2019 έως σήμερα)
Μέλος Διοικούσας επιτροπής του Τ.Μ.Ε.Δ.Ε. (8-4-2018 έως σήμερα)
Εκλεγμένο μέλος της Πανελλήνιας Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε.  από το 2016 έως σήμερα
Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικού (Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ.) (Μάϊος 2013 έως Δεκέμβριος 2015)
Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικού (Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ.) (Μάϊος 2011 έως Μάϊος 2013)
Μέλος της Γνωμοδοτικής Επιτροπής Μελετών (Γ.Ε.Μ.) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (από το 2012 έως 2018)

ΜΕΡΕΝΤΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Θ.Μ.

Δημήτρης Μερεντίτης
Γεννήθηκε το 1977 και κατάγεται από τα Τρίκαλα. Είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ. Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας σε κατασκευαστικά έργα, έργα ΑΠΕ μελέτη κατασκευή Φ/Β και ΜΥΗΕ, εξοικονόμησης ενέργειας, και τηλεμέτρησης. Από το Ιανουάριο 2015 εργάζεται στην ανάπτυξη και κατασκευή τηλεπικοινωνιακών δικτύων. Ασχολήθηκε ενεργά με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και συμμετέχει στην προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του χώρου της κεντροαριστεράς. Μέλος της Συντονιστικής επιτροπής της κίνησης των «Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία». Μέλος του ΕλληνοΙταλικού επιμελητήριου.
Συμμετέχει για δεύτερη φορά στην εκλογική διαδικασία και από Μάρτιο του 2019 είναι μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ .
Με την πεποίθηση ότι η συμμετοχή είναι η προϋπόθεση για τις αλλαγές που θέλουμε και η προσπάθεια ο μόνος δρόμος για θετικά αποτελέσματα ζητάμε την ευθύνη εκπροσώπησης .

ΜΗΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ε.Π.

38 ετών. Κατάγεται από τη Νάουσα Ημαθίας. Γεννήθηκε στη Βέροια το 1981. Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός ΔΠΘ (2003). Μέλος Τ.Ε.Ε. (2004). Κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης «Οργάνωση και Διοίκηση Τεχνικών Συστημάτων –Διοίκηση συστημάτων Κατασκευών, Υποδομών και Μεταφορών» του ΔΠΘ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (2005). Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών της Π.Σ. Ξάνθης και εκπρόσωπος των φοιτητών σε όλα τα όργανα διοίκησης του ΔΠΘ από το 1999 έως το 2003. Σήμερα ασκεί το επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού ως ελεύθερος επαγγελματίας ασχολούμενος με την εκπόνηση μελετών ιδιωτικών έργων και κυρίως την επίβλεψή τους ως μηχανικός εργοταξίου. Παράλληλα, διατηρεί κατασκευαστική εταιρεία. Το 2006 εκλέχθηκε για πρώτη φορά μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΜΕ, με την παράταξη της ΠΑΣΚ Πολιτικών Μηχανικών. Επανεκλέχθηκε το 2009. Από το 2006 έως το 2010 ήταν μέλος της Μόνιμης Επιστημονικής Επιτροπής Υποστήριξης Αντισεισμικού Κανονισμού του ΟΑΣΠ ως εκπρόσωπος του ΣΠΜΕ. 2006-2009 Μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Νέων Πολιτικών Μηχανικών του ΣΠΜΕ. Από το 2009 είναι Επιμελητής της Μόνιμης Επιτροπής Θεμάτων Νέων Μηχανικών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Τον Απρίλιο του 2010 εκλέχθηκε μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ. Τον Σεπτέμβριο του 2010 εκλέχθηκε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, με αρμοδιότητα για θέματα διεθνών, ευρωπαϊκών θέσεων και εξωστρέφειας του ΤΕΕ. Τον Νοέμβριο του 2013 επανεκλέχθηκε μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ. Τον Μαιο του 2014 εκλέχθηκε αναπληρωτής γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και από τον Οκτώβριο του 2015 έως σήμερα είναι εκλεγμένος Α Αντιπρόεδρος του ΤΕΕ. Από το Φλεβάρη του 2019 είναι εκλεγμένος γραμματέας της ΔΗΣΥΜ.

ΜΙΧΑΗΛ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ Μ.Π.

Βιογραφικό: https://drive.google.com/file/d/1jHb5kgn6aOtkqFGOwUbwhR2Dy-yAaa66/view?usp=sharing

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ.Π.

ΜΠΕΛΤΕΓΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΧΑΡΗΣ) Α.Π.

ΜΠΟΜΠΟΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Η.Π.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Ο Τάσος Μπομπόνης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962 και τελείωσε το σχολείο Λύκειο η Αθηνά Γ. Ζηρίδη. Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του, υπηρετώντας στο Ναυτικό.
Εισήχθη στο Ε.Μ. Πολυτεχνείο στην σχολή Πολιτικών Μηχανικών από όπου αποφοίτησε το 1987. Είναι έγγαμος και πατέρας μίας κόρης.
Έχει παρακολουθήσει πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια, όπως “Management κατασκευαστικών έργων”, “Οργάνωση και διοίκηση εργοταξίου κτιριακών έργων”, “Αξιολόγηση επενδύσεων σε ακίνητα”, “Εκτιμήσεις ακινήτων”, “Επισκευές κτιρίων από τις βλάβες των σεισμών”, “ Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη” κ.α.
Ξεκίνησε να εργάζεται στην Π. Μιλήσης ΑΕ, ως υπεύθυνος εργοταξίου στην κατασκευή σύνθετων έργων στο εργοστάσιο της ΤΙΤΑΝ στο Καμάρι.
Από το 1990 έως σήμερα ασχολείται με ιδιωτικά οικοδομικά έργα, και αντιπαροχές συνεργαζόμενος με αρχιτεκτονικά γραφεία στην κατασκευή πολλών έργων ειδικών κατασκευαστικών απαιτήσεων (καταστήματα, διαμερίσματα, μονοκατοικίες και villas).
Μιλάει πολύ καλά Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.
Συμμετέχει σε πολλούς φιλανθρωπικούς, περιβαλλοντικούς συλλόγους, αρθρογραφεί στον τοπικό τύπο της Αγίας Παρασκευής, ως ενεργός πολίτης με προτάσεις για την αναβάθμιση της πόλης, των ψηφιακών εφαρμογών και του αστικού περιβάλλοντος. Έχει συμμετάσχει στην επιτροπή του δήμου για αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του και στην επιτροπή Πρασίνου, Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης . Μετά την πυρκαγιά στο Μάτι, πρωτοστάτησε στην δημιουργία της Συντονιστικής Επιτροπής Κατοίκων Μάτι Αττικής, και συμμετείχε εθελοντικά, ενεργά στον τομέα Αποκατάστασης του οικισμού, λαμβάνοντας μέρος σε συναντήσεις με τον πρωθυπουργό, υπουργούς, τον δήμαρχο και υπηρεσιακούς παράγοντες .
Υπήρξε αθλητής κολύμβησης από το 1972 έως το 1977, με τρίτη Πανελλήνια νίκη. Αθλητής καλαθόσφαιρας σε συλλόγους καθώς και στην ομάδα του Ε.Μ. Πολυτεχνείου. Διπλωματούχος προπονητής καλαθόσφαιρας από την Γ. Γ. Αθλητισμού από το 1992. Αγαπάει την φωτογραφία και τον αθλητισμό

ΜΠΟΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α.Χ.

Ο Νίκος Μπότης είναι Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ, μέλος του ΤΕΕ από το 2006 και κάτοχος MBA από το ALBA Graduate Business School. Εργάζεται στη Διεύθυνση Εμπορίας Ρυθμιζόμενων Υπηρεσιών του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ) Α.Ε. τα τελευταία οκτώ χρόνια, ενώ προηγουμένως έχει εργαστεί και στην βιομηχανία των θερμοπλαστικών.

ΜΠΟΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ν.Π.

My background provides an ideal combination of technical and business skills. In particular, I
rely on a wide range of skills such as teamworking, leadership, project management skills,
communication skills and other acquired through my studies as well as my previous work
experience. Furthermore, the wind energy sector is a field that I have spent the most time in my
career and I think that I am able to face the challenges of this sector from any position I will be.

ΜΠΡΙΛΑΚΗΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ Α.Π.

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1975 και κατάγομαι από Κρήτη και Εύβοια. Είμαι αυτοαπασχολούμενος Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην Υπολογιστική Μηχανική και ειδίκευση στις Στατικές Μελέτες, με 20ετή εμπειρία σε δημόσια και ιδιωτικά έργα. Μέλος του ΤΕΕ και του ΣΠΜΕ από το 2000 με ενεργή συμμετοχή και συνεχή παρουσία στα κοινά του κλάδου μας. Είμαι Παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού.

ΝΗΣΩΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ.Αγρ.Τ.

ΝΤΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Κ.Ηλκ.

Ο Χρήστος Ντάνος είναι Διδάκτωρ Μηχανικός και Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982.
Εργάζεται ως έμπειρος ερευνητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και εμπειρογνώμονας σε δημόσιους οργανισμούς από το 2006 . Κατέχει τους τίτλους Bachelor in Electronic and Computer Engineering, Master in Electronic and Computer Engineering από το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ στη Μεγάλη Βρετανία, και του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – MBA (Master in Business Administration) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ). Είναι Διδάκτωρ Μηχανικός του εργαστηρίου Συστημάτων Απόφασης και Διοίκησης της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Ε.Μ.Π.
Ο κ. Ντάνος διευθύνει έργα πληροφορικής, τεχνολογίας, καθώς και διατομεακά, ενώ εκτελεί και τον γενικό συντονισμό πανευρωπαϊκών ερευνητικών έργων του προγράμματος Horizon 2020. Ο κ. Ντάνος έχει πολύ σημαντική εμπειρία στον σχεδιασμό και στην εκπόνηση ερευνητικών και αναπτυξιακών έργων με αντικείμενο την υποστήριξη αποφάσεων και την διαχείρισης έργων ενέργειας και πληροφορίας. Έχει σημαντική εμπειρία στον σχεδιασμό, ανάπτυξη, διαχείριση, και αναλογική/παραμετρική εκτίμηση Πληροφοριακών Συστημάτων και Βάσεων Δεδομένων, την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και την Ηλεκτρονική Συμμετοχική Δημοκρατία, την επίγνωση πλαισίου, την διαχείριση ρίσκου, την ασφάλεια πληροφοριών και την κυβερνοασφάλεια, τον Επανασχεδιασμό Επιχειρησιακών Διαδικασιών, και την αναπαράσταση γνώσης.

ΞΥΠΝΗΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ε.Π.

Ο Γιάννος Ξυπνητός, είναι Πολιτικός Μηχανικός (25), γεννημένος στην Νέα Ερυθραία. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών (2018), της Πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και φοιτητής στο μεταπτυχιακό Διοικητική Επιχειρήσεων και Τραπεζών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα εργάζεται στον τομέα της αποτίμησης και λειτουργικής διαχείρισης ακίνητης περιουσίας, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί και στον τομέα της κατασκευής. Ως φοιτητής ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δράση, ενώ διετέλεσε πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών για δυο συναπτά έτη.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ.Π.

ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π.M.

O Δημήτρης Πανόπουλος είναι Μηχανολόγος Μηχανικός, διδάκτωρ Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ και κάτοχος μεταπτυχιακού στα Τεχνοοικονομικά Συστήματα. Ασχολείται με την εκπόνηση ερευνητικών και συμβουλευτικών έργων στον τομέα της πληροφορικής στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στη διαχείριση και υλοποίηση προγραμμάτων ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών πλαισίων (FP7, Horizon2020 κλπ) καθώς και συγχρηματοδοτούμενων έργων του ΕΣΠΑ. Οι ακαδημαϊκές του δραστηριότητες στο ΕΜΠ επικεντρώνονται στα αντικείμενα της οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών, της επιχειρηματικής ανάπτυξης και των πληροφοριακών συστημάτων διοίκησης. Έχει διατελέσει 3 φορές μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ με κύριο πεδίο ενασχόλησής του το ασφαλιστικό των Μηχανικών.

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ε.A.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Ι.M.

Είναι Διπλωματούχος Αεροναυπηγός-Μηχανολόγος Μηχανικός του πολυτεχνείου Δυτ. Βερολίνου.
Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1956, είναι παντρεμένος και έχει ένα γιό.
Έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Ε.ΤΕ.ΚΑ Α.Ε. (1994-1996) και Πρόεδρος του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών ΔΕΗ (2010-2013).
Σήμερα είναι Βοηθός Διευθυντής στο Κέντρο Δοκιμών, Ερευνών & Προτύπων (ΚΔΕΠ) της ΔΕΗ.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Π.Αγρ.Τ.

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ.A.

Είμαι αρχιτέκτων μηχανικός από το 1995. Σπούδασα στο ΑΠΘ και συνέχισα για μεταπτυχιακό MArch στην Bartlett του UCL.
Από το 1999 έως σήμερα ασκώ ελεύθερο επάγγελμα με αρκετές «στάσεις» σε οργανισμούς και φορείς. Έχω δραστηριοποιηθεί στον τραπεζικό τομέα (ΓΕΝΑΠ αε – Γενική Τράπεζα), στον ΟΕΟΑ Αθήνα 2004, στον ΕΟΤ, στις Κτιριακές Υποδομές, σε εκτιμήσεις (Alpha Αστικά Ακίνητα), σε project management, σε συμβουλευτικές υπηρεσίες (Menarini Hellas), σε ιδιωτικές κατασκευές, επιβλέψεις αλλά και σε όλες τις «καθημερινές» υποχρεώσεις του μηχανικού (οικοδομικές άδειες, ΠΕΑ, αυθαίρετα κλπ.).
Έχω συμμετοχές σε συνέδρια (Διαφάνεια & Αρχιτεκτονική) και αντίστοιχες δημοσιεύσεις.
Είμαι για δεύτερη συνεχόμενη φορά υποψήφιος με την ΔΗΣΥΜ.

ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Λ.Π.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Σ.Π.

ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Ι.Χ.

ΠΕΝΤΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΙΟΣ-ΗΛΙΑΣ Γ.Π.

Πολιτικός μηχανικός με MBA στα χρηματοοικονομικά

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π.H.

Ο Πετρόπουλος Γιώργος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984 και έχει καταγωγή από τη Μεσσηνία. Το 2008 αποφοίτησε από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών  του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι από το 2012 κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στη Βιοϊατρική Τεχνολογία (Biomedical Engineering) του Πανεπιστημίου Πατρών ενώ η διπλωματική του εργασία για την απόκτηση του εν λόγω Τίτλου εκπονήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Bologna. To 2010 εργάστηκε στο χώρο των τηλεπικοινωνιών ενώ μετά την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών του σπουδών μεταπήδησε στο χώρο της ενέργειας και συγκεκριμένα στο τομέα του φυσικού αερίου όπου από το 2013 έως σήμερα διαχειρίζεται τα συμβόλαια των μεγαλύτερων καταναλωτών φυσικού αερίου της χώρας. Είναι για πρώτη φορά υποψήφιος για την κεντρική αντιπροσωπεία του ΤΕΕ.

ΡΕΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α.Π.

ΣΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Δ.H.

ΣΚΑΜΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Χ.A.

ΣΜΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Γ.Χ.

ΣΟΥΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Α.Μλ.

ΣΩΦΡΟΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Γ.Π.

ΤΖΑΝΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ζ.Π.

ΤΣΑΛΙΚΗ ΝΕΡΑΤΖΟΥΛΑ (ΤΖΟΥΛΙΑ) Ε.A.

ΤΣΑΦΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ Α.Περιβ.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981, Διπλωματούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης (2005), Μέλος ΤΕΕ (2006). Κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος “Environmental Technology” του Imperial College London (2007). Σήμερα ασκεί το επάγγελμα του Μηχανικού Περιβάλλοντος, με εμπειρία στην Εκπόνηση μελετών και παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου σε περιβαλλοντικά θέματα δημοσίων και ιδιωτικών, αναπτυξιακών έργων υποδομής (Λιμενικά, Ενεργειακά, Οδοποιίας, Σταθερής Τροχιάς, Κτιριακά, Εξορυκτικά, Τουριστικών υποδομών) και είναι κάτοχος ατομικού Περιβαλλοντικού πτυχίου 27/Α και Υδραυλικού πτυχίου 13 /Α.

ΤΣΕΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Χ.Π.

Γεννήθηκα το 1985 και ζω στο Κορωπί. Είμαι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Κατασκευών του Πανεπιστημίου UCL του Λονδίνου. Συνεργάστηκα με αρκετές εταιρείες στον τομέα της κατασκευής τόσο σε δημόσια όσο και σε ιδιωτικά έργα. Τώρα εργάζομαι σε μία πολυεθνική εταιρεία στην Αθήνα ως τεχνικός σύμβουλος κατασκευών. Στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος Κορωπίου. Συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια του Νίκου Μήλη γιατί έχει τη γνώση, τη θέληση και το πείσμα να ξαναδυναμώσει το ΤΕΕ και τους μηχανικούς.

ΤΣΙΤΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Π.Αγρ.Τ.

ΤΣΟΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Θ.Π.

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1983, μεγάλωσα και διαμένω στο Ίλιον. Σπούδασα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών (2001-2006) και εξειδικεύτηκα στον ενεργειακό τομέα (MSc in Energy: Strategy, Law & Economics). Από το 2007 εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας με δραστηριότητα σε ιδιωτικά και δημόσια έργα. Είμαι μέλος του Τ.Ε.Ε. και του Σ.Π.Μ.Ε. από το 2007.

ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΟΛΩΝ Κ.Χ.

Ο Σόλων Φιλόπουλος είναι Χημικός Μηχανικός απόφοιτος του ΕΜΠ το 1986, εργάζεται για 30 χρόνια στην ΑΣΠΡΟΦΟΣ ΑΕ για θέματα Engineering καθώς και σε διάφορες Διευθυντικές θέσεις, ενώ υπήρξε μέλος των ΔΣ του Συνδέσμου Εργαζομένων και Εκπρόσωπος των Εργαζομένων στο ΔΣ της Εταιρείας. Ενεργό μέλος του ΤΕΕ, συμμετέχει τόσο στις επιτροπές Εξέτασης Μηχανικών για απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος όσο και στις πειθαρχικές επιτροπές.

ΦΩΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι.Π.

ΧΑΡΛΑΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΠΑΡΗΣ Χ.Π.

ΧΡΟΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι.H.

Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας

Αντιπροσωπεία ΤΕΕ

ΑΓΓΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ.Αγρ. Τ.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Π.

ΒΡΑΓΓΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β.Περιβ.,Π.

ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΑ Χ.A.

ΔΟΥΝΑΒΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ Μ.Αγρ. Τ.

ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Θ.Π.

ΚΑΝΤΟΓΛΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗΣ Κ.Π.

ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. A.

ΚΟΓΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. Αγρ. Τ.

ΛΑΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ε.Π.

ΜΑΡΝΕΛΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε.Χ.

ΜΥΡΩΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γ. Π.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Α.Χ.Π.Α.

ΠΑΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Α.Π.

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Β.A.

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ Α.M.

ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ Ν.Π.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1970.
Απόφοιτος του 4 ου Λυκείου Θεσσαλονίκης.
Κάτοχος Διπλώματος Πολιτικού Μηχανικού της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ από το
1996.
Κάτοχος Μεταπτυχιακού Προγράμματος Ειδίκευσης "Προστασία Περιβάλλοντος και
Βιώσιμη Ανάπτυξη" της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ από το 1999.
Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά και Γερμανικά.
Πραγματογνώμονας του ΤΕΕ από το 1999, καθώς επίσης και του Πρωτοδικείου και
Εφετείου Θεσσαλονίκης.
Εργάστηκε ως Επιβλέπων Μηχανικός σε Κατασκευαστικές Εταιρείες με αντικείμενο τα
Υδραυλικά, Οικοδομικά και Βιομηχανικά Έργα από το 1998 έως και το 2002.
Εργάζεται ως υπάλληλος στις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
από το 2002.
Από το 2017 ασκεί χρέη Προϊσταμένου Διευθύνουσας Υπηρεσίας στο Τμήμα Κατασκευών
Συγκοινωνιακών Έργων της Υποδιεύθυνσης Συγκοινωνιακών Έργων της Διεύθυνσης
Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Διετέλεσε Πρόεδρος του ΣΥΠΟΘΑ Ν. Χαλκιδικής.
Εκλέχθηκε μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΚΜ με την Παράταξη της ΔΗΣΥΜ-ΚΜ
στις εκλογές του 2016.

ΠΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δ.Π.

ΠΑΤΑΒΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Α.Π.

ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ Ζ.Αγρ. Τ.

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1989. Αποφοίτησα από τη Σχολή των Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ (2007-2012). Στη συνέχεια, παρακολούθησα και ολοκλήρωσα το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Κτηματολόγιο και Διαχείριση Χωρικών Δεδομένων» του τμήματος ΑΤΜ του ΑΠΘ (2012-2014) ενώ την περίοδο 2017-2018 ολοκλήρωσα το διατμηματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Κτηματολόγιο:Νομικές, Τεχνικές και Περιβαλλοντικές Διαστάσεις» στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ. Παράλληλα, απέκτησα το πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας στο πρόγραμμα παιδαγωγικής κατάρτισης της ΑΣΠΑΙΤΕ Θεσσαλονίκης (2014-2015). Γνωρίζω Αγγλικά και Ισπανικά. Ασκώ το επάγγελμα του Μηχανικού από το 2012, έχοντας συνεργαστεί με Μελετητικές-Τεχνικές εταιρείες και τα τελευταία τέσσερα χρόνια ασχολούμαι με το Κτηματολόγιο.

ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΚΑΤΑΚΑΛΟΣ(ΑΚΗΣ) Ζ.Μ.Π.Δ.

Ονομάζομαι Σακελλάρης Κατάκαλος (Άκης), γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής, όπου εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας ασκώντας την Ειδικότητα του Μηχανικού Παραγωγής & Διοίκησης από το 2015 έως και σήμερα.
Ειδικότητα την οποία απέκτησα από το Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το έτος 2015.
Παράλληλα, δραστηριοποιούμαι σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της Γαλάτιστας.
Επιγραμματικά:
1)Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου «Νεολαία Γαλάτιστας», Πρόεδρος κατά τα δύο πρώτα χρόνια της λειτουργίας του Συλλόγου (2012-13) και επανεξελέγει Πρόεδρος το 2016-2018.
2)Ταμίας του Αθλητικού Συλλόγου «Ανθεμούς» από τον Ιούνιο του 2019 μέχρι και σήμερα.
Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΣΥΜ για να μεταφέρω τους προβληματισμούς του νέου Μηχανικού, και δη του Μηχανικού της επαρχίας, που έμεινε στην Ελλάδα και προσπαθεί για την αναβάθμιση του κλάδου του, επιδιώκοντας την παράλληλη αναβάθμιση του ρόλου του ΤΕΕ ως αρωγός στο όλο εγχείρημα των Μηχανικών.

ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΑΝΙΗΛ Ν.Π.

ΤΣΑΒΔΑΡΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Δ.Αγρ. Τ.

ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ Ε.Αγρ. Τ.

Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Ελλάδας

Αντιπροσωπεία ΤΕΕ

ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Μ.H.

ΚΑΣΤΡΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Ι. Π.

Ονομάζομαι Κάστρος Μιλτιάδης και γεννήθηκα το 1993, στην Τρίπολη, Αρκαδίας. Εισήχθη στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών το 2011 όπου και αποφοίτησα το 2016. Έκτοτε εργάζομαι ως πολιτικός μηχανικός σε διάφορα κατασκευαστικά έργα . Έχω ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μ.Β.Α. « Master of Business Administration» του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών .Ως φοιτητής, αποτέλεσα εκπρόσωπος της Π.Α.Σ.Π. Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών  όπου και διετέλεσα  εκπρόσωπος της παράταξης στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και στη Γενική Συνέλευση της Σχολής, καθώς και αναπληρωτής γραμματέας της ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΠΑΤΡΑΣ.
Αποτελώντας μέρος της γενιάς των μηχανικών, που βίωσε από την αρχή της σταδιοδρομίας τους , την απαξίωση που έχει υποστεί το επάγγελμά μας  καθώς και την πληθώρα των συνομηλίκων μου που αναζητούν εργασία στο εξωτερικό θεωρώ πώς το ΤΕΕ οφείλει να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμόρφωση της αναπτυξιακής προοπτικής της χώρας, εξασφαλίζοντας για όλους μας αξιοκρατία, ισότητα ευκαιριών καθώς και το κατάλληλο υπόβαθρο έτσι ώστε να αποκτήσουμε πάλι το ρόλο που μας αρμόζει στη κοινωνία παρέχοντας σε όλους μας (ειδικότερα σε εμάς τους νέους επιστήμονες) όλη την απαραιτητη ενημέρωση, πληροφόρηση και προστασία που απαιτείται σε ένα διαρκώς μεταβαλόμενο κλάδο.
Για τους λόγους αυτούς  στις εκλογές του ΤΕΕ  συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μηχανικών στο Περιφερειακό Τμήμα της Δυτικής Ελλάδος.

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. Αγρ. Τ.

ΜΑΡΤΖΑΚΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Χ.Π.

Σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Coventry της Αγγλίας και είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης στο «Δομοστατικό Σχεδιασμό και Ανάλυση Κατασκευών για Καταστροφές» από το Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου και στις «Περιβαλλοντικές Επιστήμες» από τη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.
Βρίσκομαι στον κλάδο τα τελευταία 14 χρόνια έχοντας ιδρύσει την δική μου εταιρία με έδρα την Πάτρα. Παράλληλα, από το 2006, είμαι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας, Ελεγκτής Δόμησης από το 2012, Ενεργειακός Επιθεωρητής από το 2013, Μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος ΤΕΕ/ΤΔΕ από το 2014 και Επιμελητής από το 2016, με ενεργό συμμετοχή στην υλοποίηση και το συντονισμό δράσεων του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων – Πλαζ Αγυιάς, από το 2016, ως μέλος της επιτροπής. Είμαι επίσης, εκλεγμένο μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΔΕ από το 2016 και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Πατρών από το 2018.

ΜΑΡΤΖΑΚΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α.Π.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α.Π.

ΣΠΑΓΚΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. Π.

Ο Γιώργος Σπαγκούρος έχει γεννηθεί στην Πάτρα το 1968, είναι διπλωματούχος
Πολιτικός Μηχανικός, καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών με θέμα :
Διαχείριση Τεχνικών Έργων από το Ε.Α.Π. Είναι στέλεχος της ΜΟΔ. Α.Ε. και
εργάζεται στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Είναι έγγαμος με δύο παιδιά.
Είναι : Γενικός Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας
Έχει διατελέσει μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ εκλεγμένος από τη Δυτική
Ελλάδα.
και μέλος και Γραμματέας του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ν. Αχαΐας
Μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ ως εκπρόσωπος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας.
Μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (ΕΑΣ) Α.Ε. (2012-
2015)

ΣΤΡΟΥΖΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Π.Π.

ΤΣΙΩΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ε.Χ.

ΦΛΩΡΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α.Π.

Ο Παναγιώτης Φλωράτος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1969. Αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Έργων Υποδομής από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακός στην κατεύθυνση «Διαχείριση Φυσικών & Ανθρωπογενών Κινδύνων & Καταστροφών» του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου. Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα (Αττική Οδός, Νέα διπλή σιδηροδρομική γραμμή Αθηνών-Κορίνθου, Ανισόπεδος κόμβος στην Ακτή Κονδύλη) και διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. (1997-1998). Από το 2001 εργάζεται ως μηχανικός στο δημόσιο τομέα (Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Αμαλιάδας, Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αχαΐας, Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας). Από το 2014 είναι Προϊστάμενος του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας ΠΔΕ. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ της Ένωσης Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών (ΕΜΔΥΔΑΣ) Δυτικής Ελλάδας (2017-2019) και αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία ΕΜΔΥΔΑΣ.

Περιφερειακό Τμήμα Θράκης

Αντιπροσωπεία ΤΕΕ

ΑΚΡΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Σ. Περιβ.

Ο Δρ. Χρήστος Ακράτος είναι Διδάκτωρ και Διπλωματούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος. Αποφοίτησε από το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το 2002 και το 2006 αναγορεύτηκε Διδάκτωρ του ίδιου Τμήματος. Το 2009 διορίστηκε Λέκτορας του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ από τον Μάιο του 2018 υπηρετεί ως Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκριτείου Πανεπιστήμιου Θράκης με αντικείμενο «Διαχείριση Υδατικών Πόρων και Υγρών Αποβλήτων». Από το 2008 έως το 2011 διετέλεσε γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Περιβάλλοντος. Ο Δρ. Χρήστος Ακράτος έχει δημοσιεύσει 50 άρθρα σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και πάνω από 60 σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια, ενώ έχει συμμετάσχει σε 18 διεθνή ερευνητικά προγράμματα.

ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Σ. Π.

ΜΗΤΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Θ.Π.

ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Δ.M.

Γεννήθηκε στα Κόμαρα το 1971 και κατοικεί στην Ορεστιάδα.
Είναι Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Έργων Υποδομής.
Γνωρίζει άριστα την Αγγλική και καλά τη Γερμανική γλώσσα.
Εργάζεται στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ. και είναι Αν. Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Ορεστιάδας.
Ήταν Διευθυντής του Δικτύου Νομαρχιών Ελλάδας-Τουρκίας-Βουλγαρίας (2004-2010), ενώ διατέλεσε και Διευθυντής της Εταιρίας Έρευνας Ανάπτυξης Β. Έβρου Α.Ε. (2000-2002).
Διατηρούσε Τεχνικό Γραφείο ως Ελεύθερος Επαγγελματίας (1996-2002).
Ήταν:
Υποψήφιος Βουλευτής Έβρου με το Κίνημα Αλλαγής (2019), Δημοτικός Σύμβουλος Ορεστιάδας (2007- 2014), Υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας (εκλογές 2010) και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης δήμου Ορεστιάδας (2010 – 2014), Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Δ.Ε.Υ.Α.Ο. (2007- 2010) και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Τοπικής Ανάπτυξης Δήμου Τριγώνου (2003 – 2004).

Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας

Αντιπροσωπεία ΤΕΕ

ΑΣΗΜΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ Α.Μ.Π.Δ.

Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης. Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1982. Απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Δ.Π.Θ. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) στην «Οργάνωση Συστημάτων Παραγωγής και Βιομηχανική Διοίκηση». Εργάστηκε ως Ελεύθερος Επαγγελματίας με αντικείμενο την εκτέλεση Η/Μ μελετών και έργων, την προετοιμασία και εφαρμογή συστημάτων ποιότητας και την εκτέλεση μελετών και έργων Α.Π.Ε.
Τα τελευταία 8 έτη είναι Υπεύθυνος Παραγωγής μπαταριών λιθίου για αμυντικές εφαρμογές της εταιρείας «Advanced Lithium Systems Europe Α.Ε». και είναι μέλος της τεχνικής ομάδας Ανάπτυξης των Βιομηχανικών Μπαταριών Λιθίου της εταιρίας «Συστήματα Sunlight Α.Β.Ε.Ε».
Μέλος της Δ.Ε. του ΤΕΕ-ΑΜ από τον Μάρτιο του 2019. Εκλεγμένο Μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ-ΑΜ στις περιόδους 2013-2016 & 2016-2019.
Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας και Ταμίας της Δ.Ε. του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλ. Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων Ανατολικής Μακεδονίας καθώς και μέλος και επιμελητής σε πολλές Μόνιμες Επιτροπές του ΤΕΕ-ΑΜ.

ΓΚΑΤΖΗΡΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι. Αγρ. Τ.

ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗ ΖΩΗ Τ.Αγρ. Τ.,Π.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Χ.Π.

ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΑΛΕΞΙΑ) Β.Π.

Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας

Αντιπροσωπεία ΤΕΕ

ΒΟΜΒΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (ΠΑΡΗΣ) Ε.M.

ΛΙΟΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Β.Αγρ. Τ.

ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. Περιβ.,Π.

ΝΙΖΑΜΗ ΑΡΤΕΜΙΣ Ι. Περιβ.

ΣΤΟΥΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. Π.

ΧΑΤΖΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ Ε.Π.

Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας

Αντιπροσωπεία ΤΕΕ

ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δ.Αγρ. Τ.

ΜΠΑΚΟΥΛΑ ΕΛΕΝΗ Ν.Αγρ. Τ.

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ Β.Π.

ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ.Π.

ΦΑΛΑΓΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Α.Π.

Ο Ιωάννης Φαλάγγας είναι Πολιτικός Μηχανικός (33 ετών), γεννημένος στην Καρδίτσα. Απόφοιτος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Δ.Π.Θ. και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Telecoms Academy, KNect House του Λονδίνου, με εξειδίκευση στη διαχείριση κατασκευής τηλεπικοινωνιακών έργων. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, όπου διατηρεί γραφείο στην Καρδίτσα εκπονώντας μελέτες ιδιωτικών έργων. Διατέλεσε συνιδιοκτήτης τεχνικής εταιρείας (2013 έως 2017) με αντικείμενο το εμπόριο έτοιμου σκυροδέματος και την κατασκευή Δημοσίων  Έργων. Παράλληλα, απασχολήθηκε σε μελετητική εταιρεία συντάσσοντας το Εθνικό Κτηματολόγιο του Ν. Τρικάλων. Από το 2015 είναι στέλεχος τεχνικής εταιρείας με έδρα τη Λάρισα, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και σήμερα είναι Γενικός Διευθυντής Δικτύων σταθερής τηλεφωνίας και internet. Είναι μέλος του ΤΕΕ από το 2013. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου φοιτητών της Π.Σ. Ξάνθης και εκλέχτηκε εκπρόσωπος του Συλλόγου φοιτητών των Πολιτικών Μηχανικών στη σύγκλητο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κατά τα έτη 2008-2010 και στο Δ.Σ. του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2005-2011. Πιστεύει ότι κύριο όπλο των ελλήνων μηχανικών αποτελεί η αξιοποίηση της εξειδίκευσης και της τεχνογνωσίας τους, προάγωντας καινοτόμες ιδέες και τεχνολογίες.

Περιφερειακό Τμήμα Νομού Μαγνησίας

Αντιπροσωπεία ΤΕΕ

ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ (ΓΙΑΝΝΑ) Α.A.

ΓΙΤΣΗ ΕΛΕΝΗ Γ. Π.

ΖΑΧΑΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Χ.Π.

ΚΑΡΑΜΑΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ Β.Π.

ΠΡΙΓΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ Ι. A.

Η Ματίνα Πρίγκου γεννήθηκε το 1991 στο Βόλο.
Είναι διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, υπότροφος του κληροδοτήματος «Νικολάου Κρήτσκη» για όλα τα χρόνια των προπτυχιακών της σπουδών. Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης «Πολεοδομία – Χωροταξία» από το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι Πιστοποιημένη Εκτιμήτρια Ακινήτων (Valuer in Real Estate Property), εγγεγραμμένη στο Μητρώο Πιστοποιημένων Εκτιμητών του Υπουργείου Οικονομικών.

Από το Μάρτιο του 2018 εκπονεί, με υποτροφία του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛΙΔΕΚ), τη διδακτορική της διατριβή στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με αντικείμενο τις αστικές αναπλάσεις σε ιστορικά κέντρα πόλεων. Παράλληλα, συμμετέχει επικουρικά ως διδάσκουσα στο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του ίδιου τμήματος σε μαθήματα και εργαστήρια του πρώτου και δεύτερου έτους. Έχει συμμετάσχει σε workshops αρχιτεκτονικού και αστικού σχεδιασμού στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, ενώ έχει πραγματοποιήσει ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις σε συνέδρια την τελευταία τετραετία (2015-2019).

Από το 2016 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας Αρχιτέκτων Μηχανικός με αντικείμενο αρχιτεκτονικές μελέτες, κατασκευές και επιβλέψεις ιδιωτικών έργων, διαμορφώσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων στο Βόλο, το Πήλιο και τις Βόρειες Σποράδες, καθώς και την παροχή υπηρεσιών ακίνητης περιουσίας (εκτιμήσεις ακινήτων – real estate).

Είναι μέλος της Αντιπροσωπείας του τοπικού τμήματος ΤΕΕ Μαγνησίας, εκλεγμένη με την παράταξη «Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών Μαγνησίας» (2016 – σήμερα) και αναπληρωματικό μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ (Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Αρχιτεκτονικών Σχολών – Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων)

Περιφερειακό Τμήμα Aνατολικής Στερεάς Ελλάδας

Αντιπροσωπεία ΤΕΕ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Π.Αγρ. Τ.

ΜΑΜΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α.Π.

ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ι. Π.,Περιβ.

ΝΤΑΛΙΑΝΗ ΔΡΟΣΙΑ Κ.H.

ΤΡΙΚΟΥΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Η.Περιβ.

ΤΣΙΜΟΥΡΤΟΣ ΖΗΣΗΣ Α.Χ.

Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου

Αντιπροσωπεία ΤΕΕ

ΑΡΑΒΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.Αγρ. Τ.

ΖΑΡΠΑΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ Κ.Αγρ. Τ.

ΚΑΛΤΣΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Χ.Π.

Γεννήθηκα στα Ιωάννινα το 1988 και κατάγομαι από την Κλειδωνιά Κόνιτσας. Αποφοίτησα από το Ενιαίο Λύκειο Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων. Είμαι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης της Πολυτεχνικής Σχολής της Ξάνθης. Από το 2014 έως και το 2018 εργάστηκα στην κατασκευαστική εταιρεία «ΤΕΡΝΑ Α.Ε.» ως πολιτικός μηχανικός. Από το 2014 επίσης έως και σήμερα διατηρώ ως ελεύθερος επαγγελματίας το Τεχνικό Γραφείο «ΝΙΚΟΛΑΟΣ Χ. ΚΑΛΤΣΟΥΝΗΣ». Απασχολούμαι στην γεωργία ως καρυδοπαραγωγός – Αγρότης. Διετέλεσα Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Φοιτητών Ξάνθης «Ο ΠΥΡΡΟΣ». Είμαι εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου-Λευκάδας. Είμαι μέλος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας. Συμμετέχω ως εκπρόσωπος του ΤΕΕ σε επιτροπές διαγωνισμών μελετών και έργων. Είμαι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Κόνιτσας. Είμαι γιος του Χρόνη Καλτσούνη και της Ελένης Ζέρβας.

ΠΡΑΜΑΓΚΙΟΥΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Χ.Π.

ΣΤΑΜΟΥ ΕΛΕΝΗ Ε.Αγρ. Τ.

ΧΡΙΣΤΙΑΣ ΘΩΜΑΣ Χ.Π.

Περιφερειακό Τμήμα Νομού Δωδεκανήσου

Αντιπροσωπεία ΤΕΕ

ΡΑΜΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π.A.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π. 1991

ΣΦΥΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ Κ.Π.

Γεννήθηκα το 1984, αποφοίτησα από τη σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου  Πολυτεχνείου το 2008 και είμαι μέλος του ΤΕΕ από το 2009. Παράλληλα με την εργασία, απέκτησα τον μεταπτυχιακό τίτλο “Sustainable energy and Environment MSc” από το πανεπιστήμιο του Cardiff στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2010. Δραστηριοποιούμαι κατ’ αποκλειστικότητα στον ιδιωτικό τομέα τόσο σε μελέτες όσο και σε κατασκευές. Είμαι εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Τμ. Δωδεκανήσου από το 2016 και γραμματέας της Αντιπροσωπείας από το Δεκέμβριο του 2018, συμμετέχοντας στην παράταξη της Δωδεκανησιακής Πρωτοβουλίας Μηχανικών (ΔΩ. ΠΡΩ. ΜΗ) . Η παράταξη όλα αυτά τα χρόνια αγωνίστηκε για την αναβάθμιση της λειτουργίας του ΤΕΕ και την βελτίωση της καθημερινότητας των μηχανικών. ΟΛΩΝ των μηχανικών, ανεξαρτήτως τοποθέτησης και ασκώντας την κατά τεκμήριο καλύτερη διοίκηση των τελευταίων ετών. Αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μηχανικών ώστε παράλληλα με την τοπική ενασχόλησή μου με τα κοινά των μηχανικών, να μπορέσω να εκπροσωπήσω τα Δωδεκάνησα και στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ. Με τη στήριξή σας θα αγωνιστώ ώστε η ανάπτυξη, η πρόοδος και η καινοτομία να αποτελέσουν την νέα κανονικότατα των μηχανικών.

ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Β.Π.

Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης

Αντιπροσωπεία ΤΕΕ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Β.M.

ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΣΑΡΑΚΙΝΟΣ Ν.Π.

ΚΟΤΣΙΦΑΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ Ε.Αγρ. Τ.

Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός ΑΠΘ.
MSc Περιβάλλοντος.
Στέλεχος Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Μαλεβιζίου Ν. Ηρακλείου Κρήτης ( Προϊσταμένη
Τμήματος Πολεοδομικών Εφαρμογών ),
Γραμματέας ΣΔΑΤΜ / Ανατολικής Κρήτης.

Στη σημερινή κρίση που μαστίζει κυρίως το χώρο μας, χρειάζεται να μιλήσουμε
ανοιχτά και να πράξουμε καινοτόμα, καθαρά ,ελπιδοφόρα. Να γίνουμε παράδειγμα
στους νέους συναδέλφους. Να δώσουμε μια νέα προοπτική στο ΤΕΕ.
Συντάσσομαι δίπλα σε συναδέλφους , που για πολλά χρόνια, μοιραστήκαμε σκέψεις
και ανησυχίες, ζώντας από κοντά τα δρώμενα στο ΤΕΕ. Δίπλα σε ανθρώπους που από
το ίδιο μετερίζι με τις ίδιες αξίες και αρχές υπηρετούμε το χώρο μας.
Ελπίζω με τη γνώση μου, την εμπειρία μου και κυρίως την πρακτική μου ,να
βοηθήσω για ένα ανοικτό ΤΕΕ σε όλους , αντάξιο του επιστημονικού του ρόλου.

ΜΑΡΝΕΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ε.Αγρ. Τ.

Αγρονόμος και Τοπογράφος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. (1998)

Ελεύθερος Επαγγελματίας από το 1999
Κάτοχος Μελετητικού πτυχίου με αντικείμενο την εκπόνηση Τοπογραφικών Μελετών και Μελετών Οδοποιίας,
Μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας από  το 2016 έως σήμερα
Μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/Τ. Ανατολικής Κρήτης από το 2003 έως σήμερα.
Μέλος της Διοικούσας του ΤΕΕ/Τ. Ανατολικής Κρήτης 2010 – 2011

ΜΑΥΡΙΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Γ. Π.

dav

Μαυρικακης Μιχάλης Πολιτικός Μηχανικός .Α.Μ. ΤΕΕ 124083 Άγιος Νικόλαος Κρήτης

Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Κρήτης

Αντιπροσωπεία ΤΕΕ

ΑΚΡΙΒΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Μ.Αγρ. Τ.

ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Χ.Π.

ΚΟΝΤΕΖΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Α.Π.

ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Α.M.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΒΑΡΒΑΡΑ Γ. Π.

Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου

Αντιπροσωπεία ΤΕΕ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α.Π.

ΓΙΑΞΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. Αγρ. Τ.

ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ Ι. Π.

ΜΠΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι. H.

Ο Κωνσταντίνος Μπούρας γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1972. Είναι Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Εργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών από το 1997. Η επαγγελματική του ενασχόληση αφορά σε Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέτες και Εφαρμογές για ιδιωτικά και δημόσια έργα.

Είναι Ενεργειακός Επιθεωρητής Κτιρίων (Α.Μ. 15133) και μέλος στο Μητρώο Μελετητών (Α.Μ. 20771) στις εξής κατηγορίες:

  • 1η Κατηγορία Πτυχίου: 9 (Μελέτες Μηχανολογικές-Ηλεκτρολογικές-Ηλεκτρονικές), Τάξη Πτυχίου Α και
  • 2η Κατηγορία Πτυχίου: 27 (Περιβαλλοντικές Μελέτες), Τάξη Πτυχίου Α.

Συμμετοχή σε Επιστημονικούς Συλλόγους:

  1. Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, (Τ.Ε.Ε.) (Α.Μ. 77387).
  2. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Διπλ. Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων Περιφ. Τμήματος Μεσσηνίας (6/2009 – 6/2012).
  3. Πρόεδρος του Συλλόγου Διπλ. Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων Περιφ. Τμήματος Μεσσηνίας (6/2012 μέχρι και σήμερα).
  4. Μέλος της Αντιπροσωπείας Τ.Ε.Ε. – Περιφ. Τμήματος Πελοποννήσου (4/2014 μέχρι και σήμερα).

ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Ν.H.

Γεννήθηκα στην Καλαμάτα το 1988. Είμαι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών (2006-2012) της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (2014-2016) στα “Συστήματα Κατασκευών & Παραγωγής” από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Δραστηριοποιούμαι στην περιοχή της Καλαμάτας ως ελεύθερος επαγγελματίας Μηχανικός με αντικείμενο τις Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέτες Κτιριακών και Βιομηχανικών Έργων. Επίσης, είμαι μέλος των Μόνιμων Επιτροπών του ΤΕΕ Πελοποννήσου σε θέματα “Αυτοδιοίκησης & Περιφερειακής Ανάπτυξης”, “Επαγγελματικών Θεμάτων – Νέων Μηχανικών” και “Περιβάλλοντος – Αειφορίας – Ενέργειας – Βιομηχανίας & Τηλεπικοινωνιών”.

ΣΕΛΛΗΣ ΤΡΥΦΩΝ Η.Π.

ΣΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Κ.Π.

Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας με έδρα την Κόρινθο με κύρια ασχολία τα ιδιωτικά έργα. Αποφοίτησε το 2012 από την Πολυτεχνική σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και έγινε μέλος του ΤΕΕ του 2013. Παράλληλα, το 2015 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ, με ειδίκευση την Ποιότητα Υδάτων και Περιβαλλοντική Τεχνολογία.

ΣΤΑΘΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α.Π.

Γεννήθηκα στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας το 1989 όπου ζω και εργάζομαι ως Πολιτικός μηχανικός διατηρώντας το τεχνικό γραφείο που ίδρυσαν οι γονείς μου το 1982.  Κατέχω πτυχίο πολιτικού Μηχανικού από το πανεπιστήμιο του Surrey της Αγγλίας και Μaster στη Δομοστατική μηχανική από το ίδιο πανεπιστήμιο. Ως φοιτητής εργάστηκα στην έρευνα της φέρουσας τοιχοποιίας η οποία οδήγησε στην ολοκλήρωση της μεταπτυχιακής μου εργασίας «Ενίσχυση εντάσεων κάτω από σημειακά φορτία σε φέρουσα τοιχοποιία» με έπαινο. Στην καριέρα μου έχω προχωρήσει σε μελέτες και κατασκευές ιδιωτικών έργων σε μελέτες δημοσίου, τεχνικές εκθέσεις απαλλοτριώσεων, μετεγκαταστάσεων οικισμών και τροποποιήσεις σχεδίων πόλεων. Από τον Ιούνιο του 2019 είμαι πρόεδρος του Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών Μηχανικών Αρκαδίας.  Βασικός γνώμονας στην μέχρι τώρα πορεία μου είναι η πίστη μου στην δύναμη της εντιμότητας και της συνεργασίας και η διαφύλαξη της επιστήμης και της καλής τέχνης. Σαν νέος μηχανικός νιώθω έντονη την ανάγκη να συνεισφέρω τα μέγιστα στην επίλυση των προβλημάτων και την διευκόλυνση της καθημερινότητας των ανθρώπων του τεχνικού κλάδου που προσπαθεί να ανακτήσει τις δυνάμεις του μετά από μια μακρά κρίση.

Περιφερειακό Τμήμα Νομού Αιτωλοακαρνανίας

Αντιπροσωπεία ΤΕΕ

ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Χ.H.

ΚΕΡΑΣΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Σ. Αγρ. Τ.

ΠΡΕΖΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Θ.Π.

Περιφερειακό Τμήμα Βορειοανατολικού Αιγαίου

Αντιπροσωπεία ΤΕΕ

ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Π.Π.

ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Ν.H.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κ.M.

ΧΡΙΣΤΟΦΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ.Π.

Περιφερειακό Τμήμα Νομού Εύβοιας

Αντιπροσωπεία ΤΕΕ

ΚΟΤΡΟΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κ.Μλ.

ΛΑΓΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. Χ.Π.Α.

ΠΙΤΕΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ν.Π.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Β. Π.

ΚΕΦΑΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Κ. Π.

ΛΥΜΠΕΡΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. Π.

Ο Ανδρέας Λυμπεράτος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1976.Σπούδασε στην Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου στην Ξάνθη από το 1994 έως το 2001.
Υπηρέτησε τη θητεία του στο Μηχανικό. Από το 2002 ασκεί ελεύθερο επάγγελμα διατηρώντας τεχνικό γραφείο στην Πάτρα που ασχολείται κυρίως με την μελέτη, κατασκευή και εκμετάλλευση κτιρίων ιδιωτών.
Είναι παντρεμένος με την επίσης Πολιτικό Μηχανικό Ελένη Κωστοπούλου και έχουν δύο γιους.

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. Π.

Ο Παναγιώτης Παπαντωνίου είναι Μετα-Διδάκτωρ ερευνητής στο Technical University of Munich (TUM), διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και επιστημονικός συνεργάτης στον Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και . Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο Διατμηματικό-Διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών “Διαχείριση και Τεχνολογία Υδατικών πόρων” της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ, Διδακτορικού και Μεταδιδακτορικού Διπλώματος.

Διαθέτει 10 έτη ερευνητικής εμπειρίας και έχει συμμετάσχει σε 19 ερευνητικά έργα στον τομέα των μεταφορών και συγκοινωνιακής υποδομής, έχει δημοσιεύσει 73 επιστημονικές εργασίες (17 σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές,  56 σε πρακτικά συνεδρίων με κρίση εργασίας), είναι αξιολογητής στη ΓΓΕΤ και σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια. Ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρεί τεχνικό γραφείο αναλαμβάνοντας μελέτες Συγκοινωνιακών Έργων. Παράλληλα, είναι Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ), μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) και συμμετέχει σε διάφορους επιστημονικούς οργανισμούς και επιτροπές.

τηλ. 6972014255
E-mail: ppapant@central.ntua.gr
www.nrso.ntua.gr/ppapant

ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δ. Π.

ΤΣΕΤΙΝΕΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Α. Π.

ΤΣΙΟΥΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ Β. Π.

Ο Τσιούρης Θεοχάρης (Χάρης) είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.). Γεννημένος το 1989 (30 χρονών) στα Ιωάννινα και μεγαλωμένος στην Πρέβεζα, ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα τα τελευταία 12 χρόνια. Παράλληλα με την εξάσκηση του ελεύθερου επαγγελματία μετά την αποφοίτησή του από το Πολυτεχνείο, παρακολούθησε το εξ’ αποστ’ασεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστήμιου της Λευκωσίας με τίτλο Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA). Από το 2018 εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία Διοίκησης Έργου, έχοντας συμμετάσχει σε πληθώρα μεγάλων κατασκευαστικών έργων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως Τεχνικός Σύμβουλος Διαχείρισης (Project Manager). Είναι ενεργό μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) και του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος (ΣΠΜΕ) από το 2014, συνεχίζοντας την ενεργή του δράση από τα φοιτητικά του χρόνια και την ενασχόλησή του με την ΠΑΣΠ, όπου και υπήρξε εκπρόσωπος των φοιτητών στα όργανα διοίκησης. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

ΤΣΙΦΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Ι. Π.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ Η. A.

ΚΑΡΑΒΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ(ΛΙΛΗ) Ν. A.

Η Βασιλική (Λιλή) Ν. Καραβία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Λευκάδας.
Αποφοίτησε από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου
Πολυτεχνείου. Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά και Γαλλικά. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο
σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας.
 Εργάστηκε ως ελεύθερη επαγγελματίας για 14 χρόνια.
 Δίδαξε για δύο περίπου χρόνια (1997 και 1998) στο Τμήμα  Διακοσμητικής της
Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΤΕΙ Αθήνας.
 Από το 1997 εργάστηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών ως Επιστημονικός
Συνεργάτης και στη συνέχεια ως Σύμβουλος του τότε Υπουργού Αλέκου
Παπαδόπουλου.
 Στη συνέχεια, εργάστηκε στο Υπουργείο Υγείας  ως Σύμβουλος των τότε
Υπουργών Υγείας Αλέκου Παπαδόπουλου και Κωνσταντίνου Στεφανή.
 Το 2010 εργάστηκε ξανά ως Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας & ΚΑ   Ανδρέα
Λοβέρδου σε θέματα υποδομών (κτιριακών & εξοπλισμού) των Νοσηλευτικών
Ιδρυμάτων καθώς και του προγράμματος ΕΣΠΑ.
 Το 2014 εργάστηκε στο Υπουργείο Παιδείας ως σύμβουλος του τότε Υπουργού
Ανδρέα Λοβέρδου, με αρμοδιότητα τις κτιριακές υποδομές των σχολικών
συγκροτημάτων και τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα.
 Σήμερα εργάζεται στην οργανική της θέση, στο Υπουργείο Εσωτερικών, στην
Τεχνική Υπηρεσία.
 Υπήρξε τρείς φορές εκλεγμένη στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας στην Κεντρική
Αντιπροσωπεία από την Επιστημονική Επιτροπή Ειδικότητας Αρχιτεκτόνων.
 Το 2012 ήταν υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην μονοεδρική της Λευκάδας.

ΜΙΧΑΝΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Α. A.

ΜΥΛΩΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ε. A.

Αντώνης Μυλωνάς απόφοιτος Αρχιτεκτονικής Σχολής Φλωρεντίας (1982).
Προϊστάμενος Τμήματος Παλιάς Πόλης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών
Δήμου Χανίων.
Αναπληρωτής Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Χανίων.
Συμμετέχω στα κοινά του ΤΕΕ και του ΣΑΔΑΣ -ΠΕΑ από το 1984.
Έχω διατελέσει επί 18 χρόνια μέλος του Δ.Σ του Τμήματος Χανίων του
ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ στη θέση του Αντιπροέδρου και Γενικού Γραμματέα.
Εχω διατελέσει εκλεγμένος αντιπρόσωπος Κρήτης επί 6 θητείες στην
Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ.
Έχω εκλεγεί 4 φορές μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής
Κρήτης όπου έχω διατελέσει και Αντιπρόεδρος αυτής.

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ Κ. A.

Η Σοφία Ξανθοπούλου, γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ασκεί το επάγγελμα του Αρχιτέκτονα Μηχανικού από το 2007. Αποφοίτησε από τη σχολή Αρχιτεκτόνων μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το 2006. Κατέχει μεταπτυχιακό ειδίκευσης, MSc Urban Strategies , πάνω στην ερεύνα, ανάλυση και ανάπτυξη στρατηγικών για την οργάνωση και το σχεδιασμό πόλεων με βάση τις νέες τάσεις και καινοτομίες από το Πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων Τεχνών στη Βιέννη (University of Applied Arts, Vienna).  Επιτέλεσε μέλος της μόνιμης επιτροπής Αρχιτεκτονικών θεμάτων του ΤΕΕ/ΤΚΜ για την περίοδο 2010 – 2013. Έχει εκλεγεί αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης για την περίοδο 2017-2019.
Είναι μέλος της ομάδας Urban Transcripts, ένα διεθνές δίκτυο αρχιτεκτόνων, πολεοδόμων και άλλων επιστημόνων με κοινό ενδιαφέρον την πόλη και δράση τόσο σχεδιαστική όσο και ερευνητική. Από το 2015 είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Ροδοχωριτών Βοΐου «Η πρόοδος».

ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Μ. A.

Απόφοιτος Αρχιτέκτων Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, του Chichester College & University in U.K., του University of Portsmouth in U.K., Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης ΜΒΑ, Master Business Administration στο O.U.C. και στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης Master of Science στο Ε.Α.Π. με τίτλο Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Πόλεων και Κτιρίων.  Έχει γραφείο αρχιτεκτονικών μελετών στην Ρόδο από το 2004 με αντικείμενο μελέτες ιδιωτικών και δημοσίων έργων σε Περιβαλλοντικές Μελέτες Κτιριακών Έργων και Ειδικές Αρχιτεκτονικές Μελέτες. Είναι μέλος του Τεχνικού και Οικονομικού Επιμελητηρίου [T.E.E./O.E.E], Ενεργειακός Επιθεωρητής και Ελεγκτής από το 2012 καθώς και Εκτιμητής ακινήτων και προυπολογισμών κτιριακών έργων από το 2007. Έχει εμπειρία και εξειδίκευση στην διαχείριση έργων, σε μελέτες βιωσιμότητας και λειτουργικότητας κτιρίων, οικονομοτεχνικές μελέτες, μελέτες ενεργειακής απόδοσης, εξοικονόμησης ενέργειας και σχεδιασμού κτιρίων Συγκοινωνίας και Μεταφορών.

Συμμετέχει ενεργά στα κοινά από Φοιτητής στο Πολυτεχνείο και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Εξελέγει και διετέλεσε ως Πρόεδρος του Συμβουλίου Φοιτητών του International Department of Chichester College and University το 1996, Πρόεδρος του Συμβουλίου Φοιτητών των Αρχιτεκτόνων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου το 2002, μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου Σ.Α.Δ. το 2015-2017 καθώς και δύο συνεχόμενες θητείες στην Αντιπροσωπεία του Σ.Α.Δ.Α.Σ.-Π.Ε.Α. από το 2015 έως σήμερα με την Σύγχρονη Αρχιτεκτονική Έκφραση. Στην διάρκεια της θητείας του συμμετείχε στην συνπροκήρυξη του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου Σ.Α.Δ. στον Πανελλήνιο Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό της Πλατείας Χαρίτου στη Ρόδο, σε πέντε Πανελλήνιους Αρχιτεκτονικούς Διαγωνισμούς Αστικού Εξοπλισμού, σε τέσσερεις Αρχιτεκτονικούς Διαγωνισμούς Αστικού Εξοπλισμού στις Κυκλάδες, συνδιοργάνωσε με το Δ.Σ. του Σ.Α.Δ. και επιμελήθηκε μία σειρά συνεδρίων όπως το 1ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Παιδείας, το 1ο και 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού καθώς και την συνδιοργάνωση της 2ης Έκθεσης Δωδεκανήσιων Αρχιτεκτόνων. [κιν. 6948.24.98.24 – e: nptee@mail.com]

ΡΟΥΣΟΔΗΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΩΓΩ) Δ. A.

ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ν. A.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ Κ. M.

ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΖΗΣΗΣ Σ. M.

ΚΟΣΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Σ. M.

ΜΑΜΜΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ Σ. Αγρ. Τ.,M.

Ενθουσιώδης διδάκτωρ Μηχανολόγος Μηχανικός με πολύ καλή εμπειρία τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ακαδημαϊκή μου πορεία περιλαμβάνει την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής σε συνεργασία με δύο πανεπιστήμια και τη διδακαλία τεχνολογικών μαθημάτων και γλώσσας προγραμματισμού. Έχω διδάξει σε φοιτητές του πανεπιστημίου της Γλασκώβης στο Ηνωμένο Βασίλειο μαθηματικά, συστήματα ελέγχου καθώς και τη γλώσσα προγραμματιμού Matlab και εδώ και ένα χρόνο ασχολούμαι συστηματικά με την εκμάθηση και την εφαρμογή του μικροελεγκτή Arduino.

Η επαγγελματική μου πορεία περιλαμβάνει τη συμμετοχή μου και τη διεύθυνση  σε τεχνική εταιρεία εγκαταστάσεων και συντηρήσεων ανελκυστήρων και κάθε είδους ανυψωτικού μηχανισμού. Από τον Ιανουάριο του 2010 είμαι μέλος της εταιρείας Σταμούλης Μαμμάς & ΣΙΑ Ο.Ε  όπου το Μάρτιο του 2016 μετονομάστηκε σε Αδαμαντία & Διομή Σταμούλη Μαμμά Ο.Ε. Από τη σύσταση της εταιρείας είμαι υπεύθυνη για την μελέτη και την επίβλεψη των τεχνικών έργων εγκατάστασης των ανυψωτικών μηχανισμών και από τον Σεπτέμβριο του 2015 είμαι η υπεύθυνη συντηρητής όπου έχω και την επίβλεψη δύο τεχνικών συνεργείων συντηρήσεως.
Επιπλέον από το 2017 είμαι εργολήπτης δημοσιών έργων. Το 2018 ανέλαβα την κατασκευή ενός δημόσιου πάρκου στο Νομό Μαγνησίας.

ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Π. M.

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ Ε. M.

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ν. M.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΑΥΓΕΡΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ Γ. H.

ΓΡΙΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Γ. H.

ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Α. H.

ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ. H.

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Α. H.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη της Ναυπάκτου του νομού Αιτωλ/νίας.
Είμαι Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών του Ε.Μ.Π. με ειδίκευση στην κατεύθυνση της Ενέργειας.
Είμαι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας από το 2010.
Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός στο κομμάτι των Η/Μ μελετών και εφαρμογών σε Δημοσία και Ιδιωτικά Έργα.
Στις εκλογές του ΤΕΕ συμμετέχω για πρώτη φορά, ως υποψήφιος για την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧAΝΙΚΩΝ.

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Γ. H.

ΜΥΛΩΝΑ ΖΩΗ Ν. H.

ΡΑΠΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Α. H.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧAΝΙΚΩΝ

ΔΗΜΑΛΕΞΗ ΕΛΕΟΝΩΡΑ-ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΕΛΕΟΝΩΡΑ) Δ. Αγρ. Τ.

Είμαι Διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου από το έτος 1994. Μέχρι το 2006 εργάσθηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας – μελετητής σε τεχνικές εταιρείες μελετών και γεωπληροφορικής. Το διάστημα 2006 – 2008 διετέλεσα σύμβουλος στην εταιρεία EFG EUROBANK ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ επί τεχνικών θεμάτων που αφορούν σε ακίνητα ιδιοκτησίας της σε όλη την Ελλάδα. Από το 2008 εργάζομαι στο Ελληνικό Κτηματολόγιο και σήμερα είμαι προϊσταμένη του τμήματος χωρικών μεταβολών.
Συμμετέχω ενεργά στα συνδικαλιστικά και επιστημονικά δρώμενα των μηχανικών. Από το 2018 είμαι Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών (Π.Σ.Α.Δ.Τ.Μ.).
Στις εκλογές του ΤΕΕ συμμετέχω για πρώτη φορά, ως υποψήφια για την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧAΝΙΚΩΝ.

ΔΡΑΚΩΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. Αγρ. Τ.

Γεννημένος στο Ηράκλειο Κρήτης. Διπλωματούχος(Μ.Eng.) Αγρονόμος & Τοπογράφος Mηχανικός απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου(2016).Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας με κύρια ενασχόληση τοπογραφικές μελέτες. Συνδικαλιστικά αποτέλεσε ενεργό μέλος της Πανεπιστημιακής Κοινότητας  εκπροσωπώντας τους συμφοιτητές του στα όργανα συνδιοίκησης(Γενική Συνέλευση Τμήματος-2011).Τελειόφοιτος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης(M.Sc.) στην Επιστήμη Υπολογιστών του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Πανεπιστημίου Κρήτης με εξειδίκευση στην Υπολογιστίκή Όραση & Ρομποτική. Εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. των μεταπτυχιακών φοιτητών στις θέσεις του Ειδικού Γραμματέα(2018) και Αντιπροέδρου(2019). Είναι μέλος του Εργαστηρίου Υπολογιστικής Όρασης και Ρομποτικής στο Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και  Έρευνας τα ερευνητικά ερευνητικά του  ενδιαφέροντα είναι στα πεδία Φωτογραμμετρίας Όρασης Υπολογιστών(Computer Vision), Μηχανικής & Βαθειάς Μάθησης (Machine & Deep Learning).

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ Μ. Αγρ. Τ.

ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. Αγρ. Τ.

Διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός, γεννημένος το 1977 στη Θεσσαλονίκη όπου ζει και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας αλλά και μελετητής σε τεχνικές εταιρείες μέχρι και σήμερα. Μαθήτευσε στο 1ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, σπούδασε στο Τμήμα Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, είναι μέλος Τ.Ε.Ε. με Α.Μ. 118950, κάτοχος μελετητικού πτυχίου (κατηγορία υπ’ αριθ. 10 τάξη πτυχίου Α΄, κατηγορία υπ’ αριθ. 16 τάξη πτυχίου Α΄), με αριθμό μητρώου: 24725. Από τα φοιτητικά του χρόνια  δουλεύει ανελιπώς ως τοπογράφος εδώ και 17 χρόνια και μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας στο σώμα του μηχανικού του στρατού ξηράς, ασχολήθηκε ενεργά με μελέτες ιδιωτικών (κυρίως) αλλά και δημοσίων έργων έργων, συμμετεχει σε ομαδα μελέτης του γεωδαιτικου και χαρτογραφικου υποβάθρου της χωρας, με άριστη γνώση λογισμικών τοπογραφίας και GIS, επίλυσης δικτύων GNSS, φωτογραμμετρίας και UAV, τηλεπισκόπησης και φωτοερμηνίας. Διατηρεί το δικό του γραφείο και παράλληλα εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης σε εταιρίες με κύρια ενασχόληση την εκπόνηση τοπογραφικών, γεωδαιτικών, πολεοδομικών μελετών, κτηματολογίου, αλλά και παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου σε δημόσιους φορείς και ιδιώτες. Με συνεχή προσπάθεια για την αναβάθμιση του ρόλου του Μηχανικού τόσο στο επιστημονικό όσο και στο καθημερινό πεδίο. Οι εργασίες του έχουν δημοσιευτεί σε άρθρα και σε τεχνικά περιοδικά.

ΣΚΙΑΔΑ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΑ) Ν. Αγρ. Τ.

ΤΟΥΡΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. Αγρ. Τ.

ΤΡΙΓΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Κ. Αγρ. Τ.

ΦΟΥΝΤΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ Γ. Αγρ. Τ.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. Χ.

ΓΚΑΓΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Ο. Χ.

ΓΚΟΡΟΓΙΑΣ ΑΡΗΣ Δ. Χ.

Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ, κάτοχος Master in Business Administration, με ειδίκευση στη Διαχείριση Έργων. Είμαι Ενεργειακός Ελεγκτής Γ’ Τάξης εγγεγραμμένος στο Μητρώο του ΥΠΕΝ, Lead Auditor σε Συστήματα Ενεργειακής Διαχείρισης, καθώς και Lead Auditor σε Συστήματα Διαχείρισης της Αειφορίας.
Από το 2017 εργάζομαι στην τεχνική –  συμβουλευτική εταιρεία SUSTCHEM Α.Ε. με αντικείμενο την εκπόνηση μελετών σχεδιασμού & λειτουργίας βιομηχανιών με κύρια αντικείμενα ενασχόλησής μου: την εκπόνηση μελετών που άπτονται: της αδειοδότησης της λειτουργίας βιομηχανικών εγκαταστάσεων, καθώς και μελετών ασφαλείας, της αξιολόγησης και ένταξης επενδυτικών σχεδίων σε χρηματοδοτικά προγράμματα, της ασφάλειας & της υγιεινής στους χώρους εργασίας, της αδειοδότησης κυκλοφορίας χημικών προϊόντων, τις χημικοτεχνικές μελέτες, της αξιολόγησης χημικής ασφάλειας, της ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης, της διενέργειας ενεργειακών ελέγχων, της ανάλυσης κύκλου ζωής προϊόντων και του υπολογισμού εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.
Από τον Αύγουστο του 2015 είμαι Πρόεδρος στον Πανελλήνιο Σύλλογο Χημικών Μηχανικών, ενώ τα προηγούμενα χρόνια υπηρέτησα τον κλάδο και από τη θέση του γραμματέα, του ταμία και του αναπληρωματικού μέλους του ΔΣ.
Έχω διατελέσει επίσης:
– Μέλος ΔΣ και κατόπιν Β’ Αντιπρόεδρος στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ).
– Σύμβουλος του Συνδέσμου Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών (ΣΕΧΒ) σε θέματα χημικής νομοθεσίας.
– Μέλος της Ομάδας Εργασίας Νέων Μηχανικών του ΤΕΕ.
– Εκπρόσωπος του φοιτητικού Συλλόγου Χημικών Μηχανικών στη Σύγκλητο του ΕΜΠ.
Κατάγομαι από το Κανάλι Πρέβεζας και μένω στην Αττική τα τελευταία 19 έτη. Είμαι παντρεμένος με συνάδελφο Δρ. Χημικό Μηχανικό η οποία υπηρετεί τα τελευταία 2 χρόνια στον δημόσιο τομέα και έχουμε ένα παιδί που είναι 5 ετών.

ΚΑΤΑΒΟΥΤΑΣ ΗΛΙΑΣ Ι. Χ.

ΚΑΤΣΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δ. Χ.

ΚΩΝΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. Χ.

Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. (έτος εισαγωγής 2005).

Εργάζομαι από το 2012 στον ιδιωτικό τομέα ως Χημικός Μηχανικός.
Διαθέτω εργασιακή εμπειρία στους κλάδους των καλλυντικών (προϊστάμενος παραγωγής), των χρωμάτων (υπεύθυνος βάρδιας) & των τροφίμων (υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας & Παραγωγής).
Πιστοποιημένος Τεχνικός Ασφαλείας (ΕΛΙΝΥΑΕ), μέλος του ΤΕΕ & του Π.Σ.Χ.Μ.
Γεννήθηκα & μεγάλωσα στον Ορχομενό Βοιωτίας απ’ όπου & αποφοίτησα από το Ενιαίο Λύκειο. Από το 2005 διαμένω στην Αθήνα στην περιοχή του Γκύζη.

ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Η. Χ.

Χαράλαμπος Η. Νικολουδάκης
Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
MSc Διαχείριση Αποβλήτων

Γεννήθηκα το 1984 και κατάγομαι από τις Αρχάνες, Ηρακλείου Κρήτης.
Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. (2008).
Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης “Διαχείριση Αποβλήτων”.

Δραστηριοποιούμαι από το 2010 σε έργα διαχείρισης στερεών / υγρών αποβλήτων.
Έχω διατελέσει επιστημονικός – εξωτερικός συνεργάτης στον Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων / ΦΟΔΣΑ, υπεύθυνος για την λειτουργία των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων και ΧΥΤΑ (2011 – 2018).
Από το 2019 ανήκω στο έμψυχο δυναμικό της εταιρείας “THALIS Περιβαλλοντικές Υπηρεσίες” – Δ/νση Εγκατάστασης & Συντήρησης Η/Μ Εξοπλισμού.

Μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος ΤΕΕ – ΤΑΚ από το 2015.
Αντιπρόεδρος Συλλόγου Τεχνικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΣΤΥΕ) Κρήτης από το 2015.
Εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ – ΤΑΚ 2016 – 2019.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ - ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ Χ. Μλ.

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ι. Μλ.

Είμαι απόφοιτος της σχολής Μηχανικών Μεταλλείων- Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (2005) με κατεύθυνση την Περιβαλλοντική Μηχανική και Γεωπεριβάλλον. Έχω μεταπτυχιακό στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά από τα Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Μέλος του ΤΕΕ από το 2005. Έχω παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια με θέματα Αποτελεσματικές Διαπραγματεύσεις άλλα και Digital Marketing από το ALBA. Η εργασιακή μου εμπειρία τα τελευταία 12 χρόνια είναι σε ιδιωτική εταιρία στο χώρο των εκρηκτικών υλών στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης και πωλήσεων.
Είμαι πρώτη φορά υποψήφιος σε εκλογές για το ΤΕΕ.

ΖΕΡΒΑΣ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ Γ. Μλ.

Είμαι απόφοιτος της σχολής Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών του ΕΜΠ, καθώς και του μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο «Επιστήμη και Τεχνολογία υλικών» – ΕΜΠ. Επίσης, διαθέτω το διεθνές δίπλωμα μηχανικού συγκολλήσεων – International Welding Engineer και την πιστοποίηση επιπέδου Yellow Belt – Lean Six Sigma.
Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως μηχανικός πωλήσεων, ερευνητής στο ΙΓΜΕ ενώ τα τελευταία χρόνια είμαι υπεύθυνος παραγωγής σε βιομηχανική μονάδα στον Ασπρόπυργο.

ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ Κ. Μλ.,Π.

ΠΡΑΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Κ. Μλ.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΚΡΕΠΙΑΣ - ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ε. N/M.

Γεννήθηκα το 1994 στην Αθήνα. Ολοκλήρωσα το βασικό μου τίτλο σπουδών (MEng Naval Architecture & Marine Engineering) στο Πανεπιστήμιο του Strathclyde (2012-2017). Ως φοιτητής πλέον του Ε.Μ.Π. συνεχίζω τις σπουδές μου με το μεταπτυχιακό στα Τεχνοοικονομικά Συστήματα
Η επαγγελματική εμπειρία που έχω προέρχεται από τις πρακτικές που έχω κάνει στο χώρο της ναυτιλίας σε εταιρεία συμβούλων και ναυπηγικά γραφεία

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΠΕΤΡΑ ΕΛΕΝΗ Ο. Ηλκ.

Η Ελένη Πετρά έχει πτυχίο Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής από την Πολυτεχνική Σχολή Πατρών, και Master of Science in Computing από το  Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ (UMIST). Ειδικεύεται στα Πληροφοριακά Συστήματα, Συστήματα,αποθετήρια λογισμικού, ηλεκτρονικές υποδομές και υποδομές δεδομένων. Τα τελευταία 33 χρόνια εργάζεται ως επιστημονική σύμβουλος και υπεύθυνη έργου για διάφορα ερευνητικά κέντρα, εταιρείες, κυβερνητικές υπηρεσίες και την Ευρωπαϊκή Ένωση (πρόγραμμα Esprit, FP6, FP7, προγράμματα Horizon). Έχει διατελέσει Διευθύντρια Έργου και Τεχνική Συντονίστρια Τεχνικής και Διοικητικής Διοίκησης ως ανώτερη διευθύντρια  της Deloitte, συμβούλου  στο πλαίσιο του Ε.Π. “Κοινωνία της Πληροφορίας” του ΕΣΠΑ (που περιελάμβανε  6.800 έργα Πληροφορικής), επίσης ως Διευθύντρια Έργου και Τεχνική Συντονίστρια  σε πάνω από 65 αναπτυξιακά έργα βιομηχανικών περιοχών της Τράπεζας Πειραιώς και της ΕΤΒΑ, ως Τεχνική Σύμβουλος του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) καθώς και Τεχνική Διευθύντρια Συμβούλου στα Υπουργεία ΠΕΧΩΔΕ  (ΕΠ –  ΠΟΑ Προσβάσεων  και Οδικών Αξόνων ) και Βιομηχανίας (ΕΠΒ). Εργάσθηκε στο ΙΠ – ΙΤΕ ως  Υπεύθυνη Έργου ή Ομάδας σε Έργα ESPRIT (IWS, ITHACA κλπ.) και ΝΑΤΟ καθώς και Συνεργάτιδα της Ειδικής Δράσης του Ελληνικού Esprit σε Πολυμέσα και CIM. Σήμερα, συνεργάζεται  με το Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και το ATHENA RC ως Διευθύντρια  Έργων. Συμμετέχει ενεργά στα στρατηγικά κινήματα και δραστηριότητες του EIT Climate – KIC Hub Greece και SDSN Greece. Είναι παντρεμένη με τον ομ. καθηγητή του ΕΜΠ Γιάννη Βασιλείου και έχει δυο παιδιά, την Αναστασία, πτυχιούχο Αρχαιολόγο του ΕΚΠΑ και το Θάνο, δευτεροετή φοιτητή στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΟΠΑ. Μέλος του ΤΕΕ από το 1986, πρόεδρος και γραμματέας για πολλά χρόνια  των απόφοιτων Μηχανικών Η/Υ Πληροφορικής, συντάκτης των προδιαγραφών της Τράπεζας Δεδομένων του ΤΕΕ  και νυν εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας ως εκπρόσωπος της Επιστημονικής Επιτροπής των Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. Ηλκ.

ΣΙΟΝΤΟΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. Ηλκ.

Διπλωματούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός με μεταπτυχιακό στα Μικροηλεκτρονικά Συστήματα και τις Τηλεπικοινωνίες από το University of Liverpool.Από το 2002 διατελεί στέλεχος του τμήματος Access Network Planning της Cosmote.Έχει αναγνωριστεί, για τη χρονιά που πέρασε, ως ένα από τα πιο ενεργά μέλη της βραβευμένης ομάδας των Customer Experience Ambassadors και είναι μέλος της ομάδας Digital Heroes της εταιρείας του.Είναι εκλεγμένος εκπρόσωπος των συναδέλφων του στην Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας Εργαζομένων Ομίλου ΟΤΕ Παιανίας.Έλαβε μέρος στις εκλογές του ΤΕΕ για πρώτη φορά το 2016 και είναι εισηγητής του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου. Στον ελεύθερο χρόνο του διαβάζει, ασχολείται με τον εθελοντισμό και ενημερώνει συνεχώς τις γνώσεις του σε θέματα επιχειρηματικότητας και γενικότερα διοίκησης επιχειρήσεων.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΗΧΑΝ. ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ

ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α. Χ.Π.Α.

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Μ. Χ.Π.Α.

Ο Τριαντάφυλλος Μιχαηλίδης είναι Χωροτάκτης –Πολεοδόμος Μηχανικός,
Περιφερειολόγος και Διδάκτωρ Μηχανικός ΕΜΠ. Αποφοίτησε από το Τμήμα Μηχανικών
Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, στο Βόλο, το 2003.
Ζει στα Γιάννενα και έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη. Εργάζεται ως σύμβουλος
και μελετητής, με εμπειρία στη διαχείριση χρηματοδοτούμενων έργων, καθώς και σε
χωροταξικές, πολεοδομικές και αναπτυξιακές μελέτες. Έχει συνεργαστεί με διεθνείς
οργανισμούς και φορείς ξένων χωρών και έχει ερευνητική εμπειρία σε χωροταξικά και
πολεοδομικά προβλήματα. Μιλά αγγλικά και ιταλικά.
Ενεργό μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, έχει συμμετάσχει σε πλήθος
εργασιών του Τμήματος Ηπείρου του ΤΕΕ και έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού
Συμβουλίου του Συλλόγου Ελλήνων Μηχανικών Πολεοδομίας, Χωροταξίας και
Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΣΕΜΠΧΠΑ).

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κ. Χ.Π.Α.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ Π. Περιβ.

ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ ΕΚΤΟΡΑΣ Σ. Περιβ.,Π.

ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ-ΜΑΡΙΑ Α. Περιβ.

ΜΕΞΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κ. Περιβ.

ΜΙΧΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - ΜΑΡΙΟΣ Χ. Περιβ.

ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΜΑΡΙΟΣ Ε. Περιβ.

ΣΤΡΑΒΟΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. Περιβ.

ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. Περιβ.

Ο Χατζόγλου Γεώργιος, γεννήθηκε το 1990 στην Κοζάνη (29 ετών) όπου ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση του.
Το 2008 ξεκίνησε να φοιτά στο τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του ΔΠΘ.  Το 2015 φοίτησε  στο μεταπτυχιακο διπλώμα “Υδραυλική Μηχανική και Περιβάλλον” του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΔΠΘ. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΔΠΘ.
Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Συλλόγου φοιτητών της ΠΣ Ξάνθης(2010-2012 2018-2019). Εκπρόσωπος φοιτητών στο τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος (2009-2013).
Υπεύθυνος ΠΑΣΠ μηχανικών Περιβάλλοντος (2011-2012).
Σήμερα ζει στην πόλη της Ξάνθης και ασκεί το επάγγελμα του Μηχανικού Περιβάλλοντός στο Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΚΑΖΕΛΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Κ. Ορ.Π.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΖΕΛΙΔΟΥ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Διπλωματούχος Μηχανικός Ορυκτών Πόρων Πολυτεχνείου Κρήτης
Ελεύθερος Επαγγελματίας – Τεχνικός Ασφαλείας στις εγκαταστάσεις Prinos Alpha/ Energean Force στην θαλάσσια περιοχή Καβάλας – Θάσου, σε εργολαβίες   λατομείων του ΤΙΤΑΝ, στη Θεσσαλονίκη, Επιβλέπων Μηχανικός σε Λατομεία Μαρμάρου σε  Ημαθία και Δράμα.
Έγγαμη με δύο παιδιά.

ΜΠΡΟΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. Ορ.Π.

ΤΣΕΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ Σ. Ορ.Π.

Γεννήθηκε το 1986 και μεγάλωσε στο Μοσχάτο. Ως Διπλωματούχος Μηχανικός Ορυκτών Πόρων από το Πολυτεχνείο Κρήτης , με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη “Διαχείριση Τεχνικών Έργων” στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, εργάζεται τα τελευταία 10 χρόνια στον τομέα της ενέργειας και ειδικότερα στον κλάδο του φυσικού αερίου (ΔΕΣΦΑ ΑΕ). Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) από το 2009.
Παράλληλα, από το 2010 ήταν η νεότερη εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, εκλέχθηκε ξανά το 2014 και στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές του 2019 με τον συνδυασμό του Δημάρχου Ανδρέα Ευθυμίου. Τα τελευταία χρόνια, ανέλαβε θέσεις αυξημένης ευθύνης, σε τομείς παιδείας και πολιτισμού(Πρόεδρος ΝΠΔΔ). Οι δράσεις της δεν περιορίζονται μόνο σε αυτά, αλλά συνέβαλλε σε θέματα Νέας Γενιάς, Βιώσιμης Κινητικότητας και Εξοικονόμησης Ενέργειας (Σύμφωνο των Δημάρχων, θέματα ανακύκλωσης κ.α.). Τέλος, συμμετείχε στις πρόσφατες εθνικές εκλογές του 2019 ως υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στον Νότιο Τομέα της περιφέρειας Β’ Αθηνών.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΓΚΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Χ. Μ.Π.Δ.,M.

ΚΑΛΠΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ Η. Μ.Π.Δ.

ΚΡΑΪΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. Μ.Π.Δ.

ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Σ. Μ.Π.Δ.

ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Χ. Μ.Π.Δ.

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι. Μ.Π.Δ.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Κ. Μ.Π.Δ.

ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΜΠΙΣΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ. Αγρ. Τ.,Π.

Απόφοιτος Κολλεγίου Αθηνών 1966
Τοπ Μηχ ΕΜΠ 1970
Πολ Μηχ ΕΜΠ 1978
Στρατιωτική θητεία 1971-1973
Συνεργάσθηκα με τα γραφεία :
Ευπαλινος ΤΕΠΕ 1973-1975
Ι. Μ. Φραντζεσκακης και Συν/τες 1975-1978
DENCO ΕΠΕ 1978-1982
Γραφείο Δοξιάδη 1992-1995
Υπάλληλος σε :
ΔΕΗ 1973
Υπουργείο Χωροταξίας 1980-1985
ΟΑΣ 1985-1992
Συνιδρυτής με τον Γιώργο Παπαβασιλείου της εταιρείας Ανυσμα ΑΕ 1993
Διετέλεσα μέλος του ΔΣ του ΣΕΣ σε συο θητείες.

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. Αγρ. Τ.

ΠΑΣΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ν. Π.

Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. (1979).
Εργασία 1/ ως μελετητής και επιβλέπων οικοδομικών έργων και ενισχύσεων / αποκαταστάσεων από σεισμικές καταπονήσεις μέχρι το 1982,
2/ ως στέλεχος επί 37 έτη στην ΕΥΔΑΠ ΑΕ (1982 – 2019), με θητεία σε Διευθυντικές θέσεις για 20 χρόνια και ως Γενικός Διευθυντής για περίπου 7 έτη,
3/ ως σύμβουλος / μελετητής στο σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων Φορέων σε αντικείμενα ύδρευσης και αποχέτευσης.
Συμμετοχές και σε πλειάδα συνεδρίων και εκθέσεων εθνικών και διεθνών στους παραπάνω Τομείς.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

ΓΟΡΔΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Χ. Π.

ΚΟΥΡΕΤΑΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ) Ι. Αγρ. Τ.

Αποφοίτησα ως Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το έτος 1987 και μέχρι σήμερα δραστηριοποιούμαι ως μελετητής δημοσίων έργων. Από το 1994 είμαι μέτοχος σε τεχνική εταιρεία μελετών και γεωπληροφορικής, της οποίας από το 2015 κατέχω τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. και του διευθύνοντος συμβούλου. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών χρόνων συμμετείχα ενεργά στα συνδικαλιστικά δρώμενα της σχολής Αγρονόμων τοπογράφων μηχανικών Ε.Μ.Π. Ως εκπρόσωπος του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλ. Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών συμμετείχα σε επιτροπές του ΥΠΕΚΑ, του ΥΠΟΜΕΔΙ και του ΤΕΕ για θέματα που άπτονται των επαγγελματικών μας θεμάτων. Από το 2016 είμαι μέλος του Πειθαρχικού Αθήνας. Στις εκλογές του ΤΕΕ συμμετέχω ως υποψήφιος για το ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΘΗΝΑΣ.