Με τη συμπλήρωση τεσσάρων μηνών από την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του ΤΕΕ, θεωρούμε ότι είναι σκόπιμο να σας παρουσιάσουμε ένα μικρό απολογισμό των σημαντικότερων δράσεων των εκλεγμένων μελών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μηχανικών στα όργανα διοίκησης του ΤΕΕ.

Με όρεξη, πολύ δουλειά και τη δημιουργική συνεισφορά των ενεργών μηχανικών μελών της ΔΗΣΥΜ, προσπαθούμε  να αναδείξουμε το ρόλο και τη σημασία του ΤΕΕ, για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας του Μηχανικού.

Ανάκτηση του δικαιώματος κατασκηνώσεων για τα παιδιά ασφαλισμένων του ΕΦΚΑ

Παρέμβαση για τον ορισμό εκπροσώπων του ΤΕΕ στις ομάδες εργασίας  του ΥΠΟΜΕΔΙ με θέμα τα νέα Μητρώα συντελεστών παραγωγής δημοσίων και ιδιωτικών έργων, μελετών, τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών (ΜΗ.Τ.Ε.)

Παρέμβαση της ΔΗΣΥΜ στα όργανα του ΤΕΕ για την ταλαιπωρία των μηχανικών στον ΕΦΚΑ. Αδιανόητο εν έτει 2017, να μην βγαίνει ηλεκτρονική η φορολογική ενημερότητα

Παρέμβαση του Αντιπροέδρου του ΤΕΕ Νίκου Μήλη για το νέο νομοσχέδιο των αυθαιρέτων. “Οι μηχανικοί δεν θα γίνουν στρατός κατοχής”.

Πρωτοβουλία του Γεν. Γραμματέα του ΤΕΕ Τάσου Ηλία, για την αποστολή ελλήνων μηχανικών ως εμπειρογνώμονες στην Κίνα

Άρθρο του  Μαχίκα Γιάννη, Πρ. Προέδρου ΠΔΣΑΤΜ, σχετικά με τα Αυθαίρετα, τους Δασικούς Χάρτες  και το Κτηματολόγιο

Πρωτοβουλία του  Χάρη Δούκα, Β’ Αντιπρόεδρου της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, για την αναβάθμιση της κατάρτισης και των επαγγελματικών προσόντων του εργατικού δυναμικού σε θέματα Ενεργειακής Αποδοτικότητας

Παρέμβαση της ΔΗΣΥΜ στα όργανα του ΤΕΕ,  για τη δυνατότητα απαλλαγής ΦΕΜ. Ερώτημα προς ΥΠΕΚΑ και ΑΑΔΕ

PrototypebyTEE. Θερμοκοιτίδα ανάπτυξης startups με τη στήριξη του ΤΕΕ. Ενεργός Στήριξη νέων Επιχειρηματιών με καινοτόμες  ιδέες.

Παρέμβαση του Αντιπροέδρου του ΤΕΕ Νίκου Μήλη για το Κτηματολόγιο και τους Δασικούς Χάρτες.

Παρέμβαση του Αντιπροέδρου του ΤΕΕ Νίκου Μήλη. Αναποτελεσματικός ο νέος Νόμος για τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό

 

Leave a comment